A több mint hatmilliárd forintért hirdetett Andrássy úti Tildy Palotát, és Lagzi Lajcsi 4,9 milliárd forintért kínált mocsai kastélyát is eladhatta a hirdető – a hirdetések mindenesetre jelenleg nem aktívak.

Amíg börtönben ült, eladhatták Lagzi Lajcsi kastélyát

11 millió euró. Forrás: Ingatlan.com

A legdrágább eladó ház ma a magyar piacon egy nagykövetségnek is alkalmas épületként hirdetett orbánhegyi luxusvilla, amit 11 millió euróért, most mintegy 4,23 milliárd forintért hirdetnek. Az ezer négyzetméteres telken álló 700 négyzetméteres, több mint 30 helyiségből, összesen 11 szobából álló ingatlan, vendéglakást is magában foglal, 6 millió forintos négyzetméteráron

- írja a Világgazdaság.

A második legdrágább luxus-lakóingatlan egy 3,9 milliárd forintért kínált V. kerületi négyemeletes, több mint kétezer négyzetméter összterületű műemlék épület, amelynek pincéjében középkori falrészletek, talán lakótorony maradványai találhatók.

3,3 milliárd forintért vár vevőre az a nyolcszobás Szépvölgyi úti villa, ami természetvédelmi terület mellé épült, és már áprilisban is az élboly impozáns szerelője volt. A ház lakóit okostechnológia és megújuló energia várja, ami a lifttel, medencével és wellness részleggel is felszerelt amerikai stílusú épület rezsijét mérsékeltebbé teszi.

Mintegy 7,5 millió forintos négyzetméteráron hirdetnek egy háromszobás, 188 négyzetméteres Vörösmarty téri penthouse lakást, amely 1,4 milliárdos irányárával a legdrágábban hirdetett lakás az aktuális kínálatban Budapesten.

Nem sokkal kevesebbért, a budai oldalon a történelmi várnegyed aljában, a Várkert Bazár szomszédságában leköthető egy egyedülálló panorámás, a budai Várnegyedre, Gellért-hegyre, Dunára, Lánchídra és Erzsébet-hídra tájolt kilátással tervezett negyedik emeleti egyszintes lakás, amely újépítésűként szerepel a kínálatban.

Az egyszintes penthouse lakást az I. kerület szívében, csaknem 400 négyzetméteren 1,2 milliárd forintért kínálják. Az ötszobás Duna-parti luxusingatlan különlegessége, hogy a legmodernebb technológiával épül, okosotthon-rendszerrel és megújuló energiával tervezték.

Forrás: Világgazdaság
Fotó: Ingatlan.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Az orbánhegyi villát biztos megvette orbán.Neki passzolna,mintha róla nevezték volna el.Nem véletlenül ül Lajcsi börtönben.
jesz
most mit is adtak el, ki adta el, és menniért? Galambos vezényli az eladásokat a sitt-ről, vagy a háta mögött megy a suskus áron alul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.