Állítólag nincs azzal semmi baj, ha egyik párt anyagilag is támogat egy másikat, sőt, tán még azzal se nagyon, ha esetleg egy-egy civil szervezet, cég, magánszemély teszi ugyanezt. Bizonyság erre az ún. ellenzéki összefogás, ahol aztán tényleg rendesen osztanak, szoroznak, matekolnak egy-egy mandátum kapcsán, nem kevés, innen-onnan ömlő pénzzel zsonglőrködve, ide értve az állami koncon való alkudozásaikat is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Állítólag nincs azzal semmi baj, ha egyik párt anyagilag is támogat egy másikat,...""
Hát, ennyit az alkohol okozta agyi leépülésről!
Mert az valóban nem probléma, ha az azonos célért dolgozó(!!!) pártok esetleg kisegítik egymást! Sőt, a logika ezt diktálná! Vajon ez a Szanyi tényleg nem érti/értheti, hogy mi akkor a gond, ha egy kormánypárti kínál pénzt egy ellenzéki jelöltnek, pusztán az ellenzék megosztása céljából?!?! Lehet, hogy bizonyos esetben a fideszeseknek is igazuk lehet és van olyan eset, amikor a Brüsszelben tartózkodás és az ott kapott fizetés agyilag okoz gondot a jelzett személynek?
Szanyi kapitány, bizony--a kevesebb több lett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.