Magyar Péter, Varga Judit válófélben lévő férje másfél millió forinttal licitált egy mezre, amelyet azért bocsájtottak árverésre, hogy a befolyt összegből támogathassák Kónya Gábor Lajos családját.

A múlt heti esztergomi robbantásban meghalt rendőr családja számára gyűjtést szerveztek, árverésre bocsátottak egy mezt, ami Thomas Müller világbajnok német válogatott, és az FC Bayern München labdarúgójáé volt, és majd az egész csapat aláírta.

A mez kikiáltási ára, 30 000Ft volt, ami szépen lassan folyamatosan kúszott felfelé. Habár a licit lezárásáig (2023. 10. 25. este nyolc) még rengeteg idő van, Magyar Péter már másfél millió forintot ajánlott a mezért. 

Varga Judit exe másfél millió forintot ajánlott az esztergomi robbantásban elhunyt rendőr családjának
Fotó: Facebook

Magyar Péter egyébként jelenleg válik Varga Judit, volt igazságügyminisztertől. Még március elején derült ki, hogy tizennyolc év közös élet, illetve tizenöt esztendő házasság és három közös gyermek ellenére Varga Judit és Magyar Péter a válás mellett döntöttek.

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Horizont: Ha ahhoz viszonyítjuk a másfél millió forintot, kinek mennyi jövedelme van, ... akkor ÉN többet adtam.
Levendula
@Horizont: Ha ahhoz viszonyítjuk a másfél millió forintot, kinek mennyi jövedelme van, ... akkor ÉN többet adtam.
Bélabácsi
És Lörinc barát mit ajánlana fel? Egy Adriai yahtos családi kirándulást az özvegynek, és a két árvának? ...megtehetné, neki néhány milla fel sem tünne...
Toller Béla
Anyátok ne mulasson, egy szolgálat közben elhúnyt ember családját az államnak kell támogatnia, legalább a közepes életszínvonalon! Más kérdés, hogy miért nem lehet jobban vigyázni egy közeg életére ! De varhatjuk a gazdagok nyakába is az egészet, akkor azonban erre tessenek törvényt hozni !
jáger laszló
Vegye és vigye! Legyen boldog vele...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Bolsi milliárdosék "nem ugranak"!? Akkor, nincs meglepi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.