Látható, hogy valami nagyon készül a városban, a helyiek attól tartanak, itt lehet a következő akkugyár.

Rejtélyes ázsiai delegáció érkezett Szegedre, a helyiek előre rettegnekGoogle Maps

Nemrég egy titokzatos ázsiai delegáció járt Szeged egyik külvárosi lakóparkjának, a Béketelepnek szélén – tudta meg a telex.hu. A csoport a Tóbiás György utca végén fekvő mezőgazdasági területet nézte meg, állítólag térkép, vagy valamifajta terv is volt a kezünkben. A lap olvasója, aki fotókat is készített, megkérdezte őket, mi járatban vannak, de csak annyit válaszoltak, titok, mi épül majd.

Kisbusz hozta őket, de ott voltak a Magyar Villamos Művek (MVM), az önkormányzati Szegedi Vízmű Zrt. és a Móra Ferenc Múzeum (MFM) logójával ellátott autók is.

Utánakérdeztünk, lesz-e akkumulátorgyár Szegeden, és ha nem az lesz, akkor kik voltak a rejtélyes látogatók, akiket olvasónk látott. A külföldi beruházásokat menedzselő Külgazdasági és Külügyminisztérium azt válaszolta lapunk kérdésére, hogy amennyiben egy beruházásról döntés születik, arról minden esetben részletes tájékoztatást adnak. Annyit azért elárultak, hogy

Szeged tekintetében nem folyik tárgyalás akkumulátorgyárról.

A szegedi önkormányzatnál is hasonlóképp fogalmaztak: nem akkumulátorgyárról van szó, viszont „Botka László polgármester irányításával rendszeresek az olyan találkozók, amelyeken Szeged és környéke potenciális fejlesztési lehetőségeiről tárgyal a városvezetés külföldi és hazai befektetőkkel”.

A polgármester később némileg konkrétabban azt is említette, hogy „nagybefektetőkkel tárgyalunk hónapok óta a szegedi gazdaság fellendítése érdekében”.

Forrás: telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az ország kiárusítása zökkenömentesen folyik,gyertek kicsi kínaiak mert 0rbán elvtársatok most occon adja! melósokat is hozzatok magatokkal jó sokat, akikböl majd viktor magyar szavazókat farag !
Nessy
Akkugyárat ezeret, építsetek, építsetek! Igaz, anno a költő vasutat írt, de az csak a kínai érdekek esetében érdekes! A pórnép szokja meg a száz évvel ezelőtti utazási időket!
csak úgy....
@Philip Marlowe: tehát,szerinted a helyiek mind libsi-komcsik? :)
te mikor veszed végre észre magadon,hogy nem vagy normális?
csak úgy....
az ország kiárusítása zökkenömentesen folyik,gyertek kicsi kínaiak mert 0rbán elvtársatok most occon adja! melósokat is hozzatok magatokkal jó sokat, akikböl majd viktor magyar szavazókat farag !
csak úgy....
@Philip Marlowe: mi csak a te butaságodat érezzük,de azt marhára! :)
fideszék ott voltak a temetésen,mikor az eszedtöl vettél végsö búcsut?
szegénykém!
jáger laszló
Lehet,hogy nem is kínaiak!!
Bár kicsik,sárgák és ferde szeműek!
Hát valami van,de nem az igazi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.