Székesfehérváron egy szomszédviszály kritikus pontra fajult, amikor egyik fél úgy döntött, hogy légpuskával és csúzlival próbálja elhallgattatni a szemközti ház kutyáit – írta meg az RTL.

Zavarta a kutyaugatás, lövöldözni kezdett a férfi Székesfehérváron

Fotó: RTL Híradó

A helyzet olyannyira súlyosbodott, hogy a kutya tulajdonosa kénytelen volt hívni a rendőrséget, de még az ő érkezésük után is folytatta a szomszéd a lövöldözést.

A helyszínre érkező rendőrök próbáltak közbelépni, de a szomszéd nem hagyta őket bejutni a házába, így kénytelenek voltak az ajtót betörni. Az elkövető mindent beismert, és az RTL Híradónak elmondta, hogy

bár elismeri, hogy bunkó módszert választott, úgy érezte, nincs más választása a kutyák által okozott zavar miatt.

Forrás: RTL

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
A kutya ÚRISTENIT
VAKKANTOTTA L MAGÁT A HÁZŐRZŐ!
CSAK ENNYI
BARÁTILAG
J.L.
Giovanni Alba
Vajon mit tett volna a jóember, ha a szomszédja krónikus tüdőbetegsége miatt szinte egész nap köhögött volna, hol halkabban, hol hangosabban? Mit tett volna, ha az ő környékét szemelték volna ki a mostanság divatozó gyorsulási versenyt élvezők?
Mit tett volna?
Menőmanó
Én a szomszéd kutyájának egyik este adtam 3 szem nyugtatót, szerettem volna egyszer egy jót aludni. Csórikám 2 napig csendben volt, már komoly lelkiismeretfurdalásom volt, aztán egyszercsak elkezdett ugatni.
Bármilyen hülyén is hangzik, megkönnyebbültem.
Kapanyél
Lövöldözzön az anyjára! Kérhet birtokvédelmet a jegyzőtől és meg is kapta volna! Ha a szomszéd nem intézkedik a kutyái csendben maradása végett, jöhet a feljelentés. Egy bírság, két bírság, majd megunja a tulaj, hogy elfogy a pénze és nem tudja etetni a kutyákat, aztán jöhetnek az állatvédők, azok meg viszik a kutyákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.