Nemcsak a nemzetközi járatokkal, de a belföldiekkel sem sikerült összehangolnia a MÁV-nak biatorbágyi pályafelújítást. Vicces, hogy van magyar űrprogram, miközben az ország képtelen embert küldeni Budapestről Győrbe vasúton.

„Ez agyrém!” – A MÁV biatorbágyi felújítása teljes káoszba fulladt, az utasok őrjöngenekillusztráció/MÁV/Facebook

A Szombathely-Csorna-Budapest vonalat egy időben egyszerre két pályafelújítás is érinti, így az utazóknak kétszer is járművet kell váltaniuk – számolt be a népszava.hu.

Az első szakaszon, Szombathelytől Csornáig azért kell buszra ülniük, mert szeptember 29-től felújításba kezdett itt a vonalért felelős Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. Csornán. Aztán buszról vonatra váltanak az utasok, ám csak Tatabányáig roboghatnak ezzel, ott ugyanis újra buszra kell ülniük, mivel a MÁV szeptember közepétől kapkodva elrendelte a Budapest-Tatabánya-Győr vasútvonal Biatorbágy és Szárliget közötti, veszélyesen rossz állapotú szakaszának felújítását. A Szombathely és Budapest közötti vonal elején és végén lévő két szakasz felújítása egyidejűleg zajlik, és várhatóan december közepéig tart.

Ez azt jelenti, hogy az utasok még hosszú időn át hasonló körülményekre számíthatnak.

A lap megkérdezett néhány utazót is, „Ilyen még nem volt! Ez agyrém!”,  „Tűrhetetlen!” – fakadtak ki.

Forrás: népszava.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"van magyar űrprogram, miközben az ország képtelen embert küldeni Budapestről Győrbe vasúton."

És ezek akarnak egy repülőteret...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tervezni tudni kell! De ahhoz érteni kell hozzá, milyen munkálatok, milyen sorrendben követik egymást, melyik fázishoz mennyi és milyen anyag, munkaerő kell! Meglepetés itt is érheti a megrendelőt, de egy értelmes stábbal lehet csökkenteni a káoszt!
Dr. Proktor
@KisTehen: Rosszul fogalmaztál: nekünk az se jó ha hagyják lepusztulni a vonalat és az se jó ha nincs rá keret...
koszpeko
@KisTehen: Marha, ülj le egyes.
Te szerencsétlen sötét barom.
csak úgy....
az óvodások már úgy tanulják a fideszes-egyházi ovikban a "megy a gözöst kanizsára",hogy nem megy a gözös kanizsára mert nincsen masiniszta, mozdony is alig és a pálya pocsék állapotban!
Dr. Proktor
@koszpeko: Kis Tehén csak tudatlan de nem barom! Nem állt sorban ott ahol az észt osztották, de attól még rendes ember is lehetne ha elhallgatná tudatlanságát..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.