A Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy egyenruhás férfi Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren. 

Sokkoló videó: egy biztonsági őr kiütött egy férfit és egy nőt a Tiszai pályaudvaron Miskolcon
Fotó: TikTok

Az először a TikTokon, majd később a Facebookon is közzétett félperces videón az látható, hogy egy félmeztelen férfi valamin veszekszik az egyenruhás férfival, miközben egy nő próbálja csillapítani, távol tartani őt.

A MÁV szerint  a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. Amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására.

Forrás: 24.hu, rtl.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem volt ott semmi látnivaló. Két magából kivetkőzött ösztönlényt lecsendesítettek. Miután támadólag léptek fel, az őr jogos önvédelemből csapta le őket (ügyvédi elemzés).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Toller Béla: Miért is kellett volna neki elmenni és hagyni a két kedvencet tovább tombolni és esetleg más járókelőkbe belekötni? Azt tette amit tennie kellett! Ne érezzék már azt, hogy nekik mindent lehet!
SÍva
@human: Tudod van a türelemnek határa! Csak kíváncsiságból megnéztem volna Te hogyan kezeled a helyzetet! Esetleg hagyod magad megütni, leszúrni?
almalibre
Az eset egyértelmű, csak a vak nem látja: Két békésen sétálgató civilt megtámadott egy nyilvánvalóan orbánbérenc, náci,
egyenruhás...
vacsi
Azért a biztiőr elég sokáig tűrt - persze, végül elszakadt a cérnája.
Yoda69
@vacsi: Anyad az ostoba, te liba.
Teny, hogy a ciganysag 99%-a fideSS szavazo. Nem azert mert annyira ertenenek a politikahoz, hanem azert mert a naci fideSS siman megvasarolta oket egy zsak rohadt krumplival. Igy nagy esellyel, ez a ket egyed a videon is fideSS szavazo.
Persze tudom ez neked nem tetszik, da hat ilyen amikor faj az igazsag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.