Hatalmas stresszben élnek a magyar dolgozók a megélhetési válság miatt, erre is figyelmeztet a mentális egészség világnapja – írja közleményében a DK.

Orbán alacsony fizetésekért agyondolgoztja és kizsigereli a magyarokat – A DK elmondta, mire készül

Ma van a mentális egészség világnapja, amely a magyar munkavállalók lelki és testi egészségét egyaránt fenyegető munkahelyi stresszre is felhívja a figyelmünket. Az EU munkavédelmi szervezete, az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség adatai szerint az európai munkavállalók 27 százaléka stresszt, depressziót vagy szorongást tapasztal a munkája miatt, amit a túlzott munkaterhelés, az állásféltés vagy a munkahelyi zaklatás is okozhat.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyar dolgozókat sújtó megélhetési válság, az orbáni infláció és a fizetések elértéktelenedése tovább fokozza a munkahelyi stresszt, ami veszélyezteti a munkavállalók egészségét.

- írták.

Egy szociáldemokrata kormány megvédi a gürcölő magyarokat a nagyvállalatok kizsákmányolásától, és nem engedi, hogy alacsony fizetésekért agyondolgoztassák és kizsigereljék őket. Minden dolgozónak joga van a lelki egészséghez, ezt nem teheti tönkre egyetlen vállalat profitéhsége sem.

Ezért a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatra készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.

Forrás: MTI-OS

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Miről álmodozik a DK? Ilyen süket dumával mi a faszt akarnak?
ómió
Bezzeg a "legendás böszmei népzsebi"! Az maga volt az "efftársi felemelkedés záloga"!
Aki Én
@ómió: Az a baj agyhalott, hogy az orbáni népzsebi már a böszmeit is megelőzte, csak a te fejed a gazdád valagában van.
Clavigo
@ómió: Hogy lettél te ekkora kretén..?
ómió
@Aki Én: Így hazudjátok, bolsiék szarkupaca!? Ha már a Böszmeánuszból óbégatod, legalább "átütőbben" kéne, fekáliatúró! Falrengetőbb hazugságaitok még nincsenek!?
@Clavigo: Amit tükörbe nézve konstatálsz magadon, bolsiék vezérbarma, azt mindig másoktól kérdezed!? "Efftársi"!
Aki Én
@ómió: Így hazudod, bolsiék szarkupaca!? Ha már a romaánuszból óbégatod, legalább "átütőbben" kéne, fekáliatúró! Falrengetőbb hazugságaitok már tűrhetetlenek, ezért sajátjaitok is kezdenek ébredezni. Hogy te leszel az utolsó, az meg kurvabiztos, te agyhalott bolsi fartúró szarkupac!
Anyáddal élsz még?
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék lopótök szarkupaca!? Böszme "atyádtól" már a lopást is totál átvetted!? Nem volt elég a mocsokbolsi hazudozásotok átvétele "reggel, éjjel meg este" a tetübolsi szarkupac egód másrahazudásával együtt!? Szarkupac efftárs! Ez az irány a Lenin Díjad felé!?
Aki Én
@ómió: Mi van, bolsiék lopótök szarkupaca!? GE-CI "atyádtól" már a lopást is totál átvetted!? Így hazudod, bolsiék szarkupaca!? Ha már a romaánuszból óbégatod, legalább "átütőbben" kéne, fekáliatúró! Falrengetőbb hazugságaitok már tűrhetetlenek, ezért sajátjaitok is kezdenek ébredezni. Hogy te leszel az utolsó, az meg kurvabiztos, te agyhalott bolsi fartúró szarkupac!
Anyáddal élsz még?
ómió
@Aki Én: Már a tetves lopótök-szarkupacságodat - amit még Böszme efftársad ánuszában abszolváltál - is másra hazudnád, szarkupac efftárs!? Tovább romlott az állapotod!? Tempózz párat a bolsi latrinátokban - odavaló vagy - hátha "felüdülsz" és burkoltabb tetvesbolsi hazugságokra leszel képes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.