Csák János kulturális és innovációs miniszter nem nem tud olvasni, csak ne vitte magával a szemüvegét, -nem tette be a kontaktlencséjét- esetleg a súgógépen szerepelt rosszul a név, -ugyan már, egy betűre és egy pontra nem adunk!- de a lényeg: kiderült ki vezeti ezután az Operett- és a Pest Magyar színházakat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Ez a demokratikus választás magyar módra!Csák csak kíváncsiságból kérdezte meg az Operett Színház tagjait ,hogy ki is legyen a továbbiakban az igazgató.Megtudta hogy a színház tagjai nem az ő jelöltjét támogatják, de ez nem zavarta őt abban hogy a saját elgondolását hajtsa végre.A határozott," nagy tudású" és a hatalommal eltelt emberek úgy döntenek ahogy ő döntött, le..arták a többség , a tagság véleményét!Csak azt nem értem hogy az ilyen ember miért kérdezősködik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.