„Menjünk haza, és akkor megkérdezi, jó?” – mondta Csák János a riporternek, aki arra volt kíváncsi, mivel is Foglalkozik a Fudan alapítvány most, hogy a kínai egyetem építését elhalasztották.

Arról kérdezték a Fudan alapítvány vezetőjét, hogy mivel foglalkoznak, de erre inkább nem válaszolt

Tusnádfürdőn jelen volt Csák János, kulturális és innovációs miniszter, aki a Fudan alapítványát vezető minisztere is egyben. Itt az RTL stábja próbálta őt arról kérdezni, hogy tulajdonképpen mivel is foglalkoznak, miután az egyetem építését egyelőre bizonytalan időre elhalasztották. 

A kérdésre Csák nagyon röviden annyit válaszolt, hogy „előkészítést végeznek”, majd gyorsan félbe is szakította az interjút és nem volt hajlandó több kérdésre válaszolni.

A Momentum szerint az alapítvány csak egy kifizetőhely, ami már a miniszternek is vállalhatatlan. Tény, hogy az RTL stábja megjelent a Fudan alapítvány irodájánál, ami teljesen üres volt, és az emeleten már a cégér sem látható. 

Forrás: rtl.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
El lesznek szamoltatva ezek a tetves moszkovita hazaarulok az utolso fillerig, ha egyszer visszallitjuk a szabadsagot, a demokraciat es a koztarsasagot. csakjanost pedig emigraljuk E.Koreaba, ahol a rokonai elnek.
ómió
És efftársilag nem tudták meghazudni!?
balos
@szópó-ómió: nedveske!magácskának még mindig vannak kétségei,hogy miért jobb a putyin segge,mint a gecié?Szar lehet magácskának,hogy ennyi idő alatt nem tudott dönteni! Bár ahogy elnézi a nagydogát mindkettő bemegy a pofazacsijába!
Levendula
Ha nem a Vorák Anitát küldené az RTL-klub, akkor válaszolt volna a miniszter. De ez a nő...
CsipkeRózsa
Milliárdok mennek a semmibe, de a dollárbaloldal!
percsi
@sgl: Most gyűjtögeti a bizonyítékokat a Momentumos Tompos Márton
www.facebook.com/watch/?v=322128086817674

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.