Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója videónyilatkozatában arról beszélt, hogy a baloldal a fizetések emelése ellen van.

Hollik István szerint a gyurcsányi politika miatt volt egekbe ugró államadósság, államcsőd-közeli állapotHollik István/Facebook

Hollik a videóban azt mondta: Gyurcsány Ferenc árnyékkormánya pénteken ismertette gazdaságpolitikai terveit. Az ott elhangzottak hitelét nagyban rontja, hogy a magyar emberek egyszer már a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy milyen is az, amikor Gyurcsány Ferencék kormányoznak – közölte.

A politikus szerint a gyurcsányi politika valódi mérlege: több mint 200 ezer munkahely megszűnése, egyhavi bér elvétele a közalkalmazottoktól, a 13. havi nyugdíj eltörlése, elszálló rezsiköltségek, az egekbe ugró államadósság, államcsőd közeli állapot.

Hiába a szép szavak, valójában ők semmit nem változtak. Ezt bizonyítja, hogy a Gyurcsány-Dobrev páros árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán nemrég egy televízióstúdióban kifejtette, hogy nem támogatják a minimálbéremelést, s támadta a kormány reálbérnövelési terveit

– hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

"Tehát a baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van, márpedig aki be akarja fagyasztani a fizetéseket, az szemben áll a magyar emberek érdekével. Ez a múlt gazdaságpolitikája, amire Magyarországnak nincs többé szüksége" – fogalmazott Hollik István.

Forrás: MTI

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@FLETÓIdióta most viszont ti vagytok kormányon és sokkal rosszabb állapotban van az Ország egyébként nem vissza felé kellene már mutogatni 13-éve vagytok kormányon arról bezzeg hallgattok hogy miért jutottunk ilyen adósság csapdába,és soha nem látott mértékű Államháztartási hiánnyal mit akartok kezdeni,kormányozni kellene Tisztességesen,mindenki megelégedésére,NEM-13-éve Gyurcsányozni!
Nessy
Brüsszel "megállítása" az orbáni politika eredménye!
FLETÓ
@Aki Én: rendesen táplálkozik, keveset mozog, igaz magyar! Churchill-korú lesz - meglátod!
FLETÓ
@telegdilaci: Kattints rá a nevemre, majd hagyj ki egy helyet utána! Különben véletlenül / esetleg észreveszem, hogy szólítottál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.