A Megasztárban feltűnt Bartók Krisztián az LMP kommunikációját segíti.

7,2 millióért szállt be a politikába az egykori megasztáros

Így ismerte a közönség a 2000-es évek elején Bartók Krisztiánt. Fotó: YouTube

Az LMP kiadásainak döntő része kommunikációra, megjelenésre megy el. A képviselőik munkájához kapcsolódó grafikák elkészítését és az arculattervezést idén nettó 7,2 millió forintért a Liberty Promotion Kft. végzi, amelynek tulajdonosa a Megasztár első szériájában (2003) megismert énekes, Bartók Krisztián, akinek lemeze is megjelent 1X1 Forradalom címmel, ami a MAHASZ toplistáján a 35. volt

- írja a Blikk.

Közösségi médiás hirdetésekkel kapcsolatos tanácsadással és webanalitikával a frakció összesen 3 millió forintért az EagleEye-Marketing Kft.-t bízta meg. A cég ügyvezetője az a Páva Zoltán, akinek egy másik vállalkozása a tavalyi választási kampányban kulcsszerepet játszó, meglehetősen karcos ellenzéki stílusban író Ezalényeg.hu-t üzemelteti. Édesapja korábban az MSZP színeiben vezette Komlót, ő pedig legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy célba vették a Pegasus nevű kémszoftverrel.

Az LMP továbbá rendelt kutatást a Mediántól másfél millió forintért. A frakció tavaly május és december között közel 6,4 milliót, majd idén félévente 5,2 milliót fizet ki magánszemély(eknek) online marketing tanácsadásra. Emellett 3 millió forintot felsőoktatással és önkormányzatokkal kapcsolatos tanácsadásra fordított, valamint „maximum” 4,5 milliót videófilmek, 3,5 milliót pedig fotók készítésére. A képviselők beszédoktatáson is részt vettek, ami tavaly 1,1 millió forintba, idén 720 ezerbe került – számol be a Blikk.

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Kap 7,2 millát visszaoszt 4 millát és mindenki jól jár! Ez így volt a komcsik idején is!
Na ,meg hülyét kapok a tanácsadóktól!
nejlontacskó
@NKF: ezt a gykorlatot ugyebár, jól ismerik Fidesz berkekben...
ómió
@utánam a vízözön: Úgy leépült a butabolsi agyad, hogy már a saját butabolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy!? A saját butabolsi LMP-s efftársadról van szó, agyhalott! Ébredj már fel!
human
Ungár Péter hiteltelen lett a szememben. Aki nem akarja a befektetéseit függetleníteni a NER-től az a NER része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.