Kétnapos uniós csúcsot tartanak a belga fővárosban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ne hazudj orbán- migráció/Eu álláspont:
"Josep Borrell erre azt felelte, hogy a migráció kiváltó okait kell kezelni, és segíteni kell a kiindulási országoknak a szegénység elleni küzdelemben és a nők helyzetének javításában."
Ugye megvan, hogy a fentieket szolgáló Eu-Afrika megállapodást a magyar kormány/orbán viktor személyesen vétózta meg még tavaly.
vacsi
"reményét fejezte ki, hogy Brüsszelben is belátják: nyilvánvaló összefüggés van a terrorcselekmények és migráció között."
Ebben tökéletesen igaza van, de én attól félek, hogy a brüsszeliek túl sötétek ahhoz, hogy ezt belássák!Inkább szenvednek, beledöglenek, de akkor is nyalják a migránsok seggét! Hát, lelkük rajta...
CsipkeRózsa
Orbán Viktor semmit sem szokott támogatni, mindent ellenez!
kereső
@vacsi: Ott van fentebb, hogy mit mond az eu...beidéztem.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Anyádat meg hat bányász tücskölte, nem tudni melyiktöl fogantál, de kár hogy nem tettek dinamitot a járókádba, taposóakna sem lett volna rossz, te kretén román hatökör!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.