Hadházy szerint ez a bosszú azért, mert a város egy függetlenre cserélte Tiba Istvánt.

Hadházy: így teszi tönkre saját városát a fideszes képviselő, mert független polgármestere vanFotó: Facebook/Hadházy Ákos

Így teszi tönkre egy fideszes képviselő a saját városát

– Hadházy Ákos független képviselő ezzel a felütéssel írt arról, hogy szerinte Balmazújváros volt polgármestere hogyan juttatta a csőd szélére városát, miután az egy független városvezetőre cserélte le őt.

Balmazújváros még 2017 végén nyert el 400 millió forintot

– írja az előzményekről Hadházy. A pénz arra kellett, hogy tíz középület fűtését termálvízzel, a villamosenergia szükségletét pedig a vízzel együtt érkező gázzal biztosítsák. A fűtési rendszer elkészült és az úgynevezett gázmotor is 90 százalékban kész.

Idén nyáron azonban megérkezett a levél a Miniszterelnökségtől

– folytatja a képviselő. Szabálytalanságot állapítottak meg, mivel az egyik érintett középület nem 100 százalékban önkormányzati tulajdonú. Az önkormányzat hiába kérte a támogatási szerződés módosítását, a kormány kamatostul kéri vissza a pénzt.

A problémás ingatlan 34 százalékban a Balmazújvárosi Football Klubé. Hadházy így fogalmaz:

Ezt a tényt maga a klub jelentette be a hatóságnak, mintha csak meg akarná akadályozni az energetikai projektet. Ja és ki a klub elnöke? Tiba István, a város korábbi polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő.

A képviselő szerint ha vissza kell fizetni a támogatást, Balmazújváros csődbe mehet. Úgy véli, ez is Tiba István célja.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Fideszgecik ilyenek, tönkrevágnak bármit a hatalomért.
Menőmanó
Fideszgecik ilyenek, tönkrevágnak bármit a hatalomért.
csak úgy....
@KisTehen: te egy kibaxottu buta és bugris tehenke, apád az állítólagos örnagy lesem tagadhatna! a ti családotok genetikailag kettyós ?
Nessy
"éhes bosszú"! Tönkre teszi a várost? Na bummm! Majd jövőre őt választják, és a probléma hüp, hüp. hüp. barba trükk, megszűnik! Van az emberi aljasságnak alsó határa?? Már a Marianna árok sem elég mély!
izéke
@Shikari: tudod te ezt jobban is csicska,toppantottál is közben? A szád is habzik? Nehogy epilepsziás rohamot kapj ebben a nagy mérgelődésben :)))))
NKF
Semmi baj amíg itt van köztünk a Mindentudó Szarházy!
Maxipocak
@NKF: most ugye shikari nertársadra gondoltál, bár szerintem túlértékeled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.