Maxipocak

Végre kiderült, miért ilyen gyenge a forint – itt a kormány magyarázata
Hazudsz te geci patkány! Hazaáruló maffia! A Föld legszarabb valutáját hoztátok össze! Egyetlen környező ország pénze nem inflálódott ennyit. B***nának pofán egy szívlapáttal, csak úgy kedvesen.
Összeült az operatív törzs, hogy "Európa legnagyobb tűzijátéka" zavartalan legyen augusztus 20-án
Kár hogy nem benneteket lőnek ki a Duna fölé, káprázatos színeket és formákat produkálva. A Forint a béka segge alatt
-X. szinten, egekben az infláció, de nektek hazaáruló, senkiházi csürhének, ez a legfontosabb. A tűzijáték. A bdsqrvanyátokat!
Schobert Norbi és Rubint Réka a Tiborcz István által megkaparintott kastélyban flancolt a hétvégén
Édes Istenem. És ezek a tajtparasztok tiborczvejkófővilágosító nerpatkánnyal az élen el is hiszik, hogy ha van pénzük akkor mindenük van. Pedig sem stílusuk, sem gerincük, sem intelligenciájuk. Viszont van arroganciájuk, felfuvalkodottságuk, pökhendiségük.
"Te kretén f.sz" – Orbán megszólalt a valutáról, kegyetlenül kiosztották a miniszterelnököt
@Pegero: itt vagy te adekvát példának. Csak te nem a führeredet kretén faszozod le, hanem bárkit aki elküldi aqrvaanyjába a maffiás csürhédet. No. és persze te is pofa nélkül. De azért bátran te is elmehetsz a fideszes qrvaanyádba. Szívesen.
A Jobbik szerint Hadházy Ákosnak bűnhődnie kell
@fergeteg: hát nem a te fajtádat az fix. Azokat képviseli, akiknek tele a tökük a fideszmaffiával, a korrupcióval. "Nálatok" te ki a faszom vagy? Kövér elvtárs személyesen?
Az új amerikai nagykövet-jelölt durván kiosztotta az Orbán-kormányt
@Shikari: mint a civil szervezetek, akik az állam helyett, adakozásból végzik a munkát? Na elmész te a qrvaanyádba fideszfasszopó hungarista gennyedék!
A honvédelmi miniszter az orosz-ukrán válságról: "Ez nem Magyarország háborúja"
@KisTehen: Gondolom te ezt a Dombaszból írod, az orosz oldalról te hazaáruló fideszpatkány. Remélem benyelsz egy skulót.
A NER nyertesei átvették a hatalmat a Balatonon: minimum 70 millió forintot kell fizetni egy házért
@KisTehen: Mint Marbellán ugye, ahol Európa söpredéke, bűnözői összegyűltek? Balatonon már az egy főre jutó nergecik száma, két fő.
Szintet lépett a kormány és a Ryanair csörtéje – ezt lépi meg most a fogyasztóvédelemért felelős miniszter
@rokker33: Én meg a kormányodat büntetném fejenként 50 évvel, amiért sunyi és aljas módon szétlpoják az Országot, a költségvetési hiányt és az államadósságot velünk fizetteti meg. Azt az államadósságot amit ők generáltak.
Adócsalónak tekinti a kormány a törvényesen adózó katásokat, kiakadtak a könyvelők
Akkor még egyszer leírom. Elmentekaqrvaanyátokba, basszátok szájba! Mi mint bitosítási alkuszok, nem tehetjük meg hogy több helyre számlázzunk! Ti fideszpatkányok hoztátok a jogszabályt! Ergo, ha tönkreteszitek a szektort, Isten látja lelkemet de megtalálom a lehetőséget. Legalább egyet viszek a másvilágra és látványosan. Egész életemben adóztam, eltartottam az ilyen patkányokat, de itt az ideje hogy lássam amikor visítva dögöltök meg!!!
Orbán nemzetstratégiai üggyé tette, hogy Mészáros vegye át a Sberbank hiteleit
Szóval, amikor az ÁVH-s pribékek, akik ártatlanok bestiális kínzásáért felelőssek votak, és a -budapestiek beazonosítáok után- fejjel lefelé alágyújtottak a pribékeknek- aztatat mondták hogy " parancsra tettem". Remélem hogy ezek is majd visítva fognak megnyúzás közben erre hivatkozni. Adja Isten, hogy elfelejtsem amit a Bibliából és Jézustól tanultam.
Nógrádi György: Ha Putyin nem megy be Ukrajnába, az ország gazdaságilag szétesett volna
Hiteltelen a faszi. Ennyi erővel a closhared-unk is szakértő csak szegényem pár sörrel is beéri.
Ma nyitják meg Hosszú Katinka éttermét
Felőlem aztán kupit is nyithatna. Nálam lehúzta magát.
Mi lesz a KATA-val?
Ehelyről szeretném miskát meg az összes tetűt elküldeni a qrvaanyjába. Pro primo: ha a katások nyugdíja miatt aggódik, először is a 2011-ben "megvédett MANYUO után ígért egyéni nyugdíjszámlák hol a faszban vannak? 11 éve hazudoztok róla patkányok.
Pro secundo: a mi szektorunkban a ti törvényetek miatt csak egy felé számlázhatunk, úgyhogy basszátok szájba a kedves mamátokat.
Pro tertio: a fideszesek katás cégeit is vegyétek már bele, mert azok mind "költségvetési szervnek" számláznak és azok teljesen véletlenül kivételek.
Szóval, mégegyszer, parragh, varga, orbán és a többi getzi! A jóédes qrvaanyátokat! Miközben az összes fideszpatkány a cégeikból százmilliós, milliárdos osztalékot vesz fel. Persze, azért is a qrvaanyátokat hogy az usq. 2500mrd-os költségvetési lyukat a kisemberekkel akarjátok befoltozni. Szívesen!!!
Navracsics újra KDNP-s lett, így azon dolgozhat, hogy a Fideszt visszaegyék az Európai Néppártba
Navrasics nertárs, előbb fog a punci dalra fakadni, mintsem titeket senkiházi trógereket visszavegyenek. Kétszer ők sem lépnek a szarba.
Attól hogy a szart selyembe csomagolják, még szar marad. De, rokkázzál csak, gyökér.
Lerántotta a leplet a fideszes propagandáról Hadházy, így verik át a magyarokat Orbánék a forinttal
@Namely: mert te aztán szakértő vagy fideszfassopó patkány. Egyébiránt 2023 januárjától már a horvátoknál is euró lesz, kisköcsög. De te csak szopjad orbángecit meg matolcsy kuszaszem bolsevik nertársadat.
Ez a rekéta hoz hatalmas fordulatot az ukrajnai háborúban?
@Németh István: Te most a bolsevik ruszki fajtáról ugatsz ugye. Te hazaáruló ÁVH-ás gennyedék! Takarodj a KGB-és ruszki féreg putyinhoz, ott dögölj meg. A férgek faljanak fel belülről te abortuszmaradék! A radírod meg el lesz taposva, le lesz nyomva a torkodon te fosadék náci patkány! Remélem, hogy az ukránok kiírtják a hozzád hasonló ruszkibérenceket és a beleiken másznak vissza a határuk mögé!
Csúnyán leszerepelt az Elk*rtuk egy filmfesztiválon
A két "grandiózus" hulladék: "Elqrtuk és Katinka". Vagy Katinka elqrtuk". Senkiházi felfuvalkodás közpénzből.
Novák Katalin szerint jól kezelték Orbánék a koronavírust, ezért van szükség megint a vészhelyzetre
Az EU-ban rajtatok kívül te liba, mindenki a megoldáson dolgozik, ti meg a sunyi lopáson és a gerinctelen zsaroláson.
Orbán Viktor beintett az EU-nak: vétózza az uniós olajembargót, hallani sem akar róla
@csak úgy...: Költözz Moszkvába fidesfasszopó, aztán ott ugass! Ja, hogy onnan ugatsz...