Maxipocak

Kisemmiznék a pályaelhagyó tanárokat
Bosszúállás minden szinten fideszmódra. Eljő majd az idő nertetvek, semmi kegyelemre ne számítsatok.
Tompos Márton szerint "Peti miniszter megint totális fogalmatlanságról tett tanúbizonyságot"
@Maccska: te vagy a hülye, mert aki átmászik a kerítésen, az tiplizik innen tovább esze ágában sincs maradni. Viszont aki engedéllyel jön, az évekig marad. És ti most megmagyarázzátok a magyarázhatatlant. Gyökér fidesztálib rettegők vagytok, anbyi aggyal mint egy lavór lepkének.
Elindult Orbánék nagy terve: Százmilliókat költenek a külföldön élő magyarok hazacsábítására
@vacsi: annak miért van "becsülete" aki itthon segít a fideszmaffiának kirabolni a hazáját és még nyalja is a seggét?
Szentkirályi Alexandra teljesen kikészült! Szerinte Brüsszel azt akarja elérni, hogy eltöröljük a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót
Anyádat etesd nerqrva. Nálatok kártékonyabb csürhe még nem volt a magyar történelemben. Remélem hogy megérem a csúfos bukásotokat.
Orbán államtitkára szerint a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon
Ezért is adjátok el az Országot a keresztényüldöző, komcsi kínának és ezért ölelgettek minden ázsiai keresztényüldöző, muszlim diktátort és államot. Logikus, értem. Abdsqrnytkt!
Novák Katalin: „Magyarország kétmillió ukránt fogadott be”
A hazugságaiért cserébe végiggyalogoltatnán a Kokoda-ösvényen a nerqrváját.
Dúró Dóráék elérték a céljukat: innen tiltották ki a 18 év alattiakat
Édes Istenem. Ez az ostoba liba is, csak egy fidesz által fizetett megélhetési politikus.
Kocsis Máté Krétán nyaralt Bayer Zsolttal, de úgy tett, mintha itthon ünnepelné október 23-át
"...félreértésre ad okot." A fideszpatkány qrvaanyádat te senkiházi! Hazudtál és lebuktál. Az előbbin sincs mit csodálkozni, gerinctelen parazita, fideszes vagy!
Döbbenetes riport: "Nekünk jó Orbán!" – a legszegényebbek a legfideszesebbek
Hát akkor dögöljetek éhen, megérdemlitek. Einsteinnek igaza volt: "Két dolog végtelen. A Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos."
Szili: „Trianon óta nem volt ilyen egységes a nemzet”
A "megvilágosodott félkarú rabló", szopok-nyalok gombot varrok című stand up-ját hallhattuk, kedves minagyarok.
Politikai parancsra küldthették fel augusztus 20-án a sérült repülőt százezer ember feje fölé – Hadházy szerint súlyos bűncselekmény történt a légiparádén
Momost akkor. Feljelentés, foglalkozáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés. Simán megáll. Az persze más kérdés, hogy polpotték elutasítanák, vagy kétszáz évig nyomozgatnának.
Arcátlanság: tilosban parkolt a fideszes politikus a mélygarázs mellett – "Hol vagyunk már attól, hogy egy ilyen prosztóság kellemetlenül érintsen egy fideszest?"
@Philip Marlowe: Látom, sikerült megfognod a lényeget. Tehát a gennyedék nertársaidnak mindent lehet. Hogy rohadnátok meg valahányan csak vagytok.
"Baz.meg, hogy te egy mekkora f.szcsimbók vagy Kubatov – Nekiestek a Fidesz pártigazgatójának
@Shikari: te nem magyar vagy, hanem egy ostoba fidesfa***opó tetvedék. Ha magyar lennél nem a neobolsevik, neonáci maffiát böfögnéd ide állandóan.
Háromezer magyar gyereket ítél éhezésre Orbán beteges rezsime
@KisTehen: és baszdszájbaaqrvanyád arról a szumma 15mrdFt-ról miért nem ugatsz amit perköltségként és kártérítésként fizettünk ki a cégeknek??? Hogy vinnyogva dögölnél meg a neobolsevik fideszgennyedék haverjaiddal!!!
Erdogan testőrei szexuálisan zaklattak egy szlovák képviselőnőt
@Philip Marlowe: Neked pedig a levágott f*szodat kéne a seggedbe dugni, miközben a golyóidat a torkodon nyomják le te fideszgennyedék snáci söpredék. Szívesen. Ja és a nődet a hátadon kéne megqrni. Hogy baszdszájbaaqrvaanyád!