Maxipocak

Szexbotránnyal vádolnak egy magyar EP-képviselőt, aki tagad mindent
@Őrnagy: kisgyökér. Azért van kis különbség, bár a hozzád hasonló fideszfasszopó tetűt ez sem nem érdekli, sem nem értelmezi. Ha itthon volna független rendőrség, ügyészség, etc. a führered és csürhéje már rég 20 év zacsiragasztáson venne részt, teljes vagyonelkobzással. Úgyhogy te sejthalmaz, adj hálát a Sorsnak hogy itt okádhatsz és nem egy árokparton fekszel agyonverve. Szívesen, te abortuszmaradék.
Szijjártó Péter szétzúzta az ukránok álmait
@Csizmás Kond: Megint hazudsz fideszgeci. Tag ugyan nem lehet, de a társulási szerződést semmi nem zárja ki. Mindazonáltal putyin fasza milyen a szádban, ruszkibérenc fideszgeci?
Eksztázisba kerültek a magyar környezetvédők egy bírósági döntés miatt – A Greenpeace örömtüzeket gyújtott
Azért kíváncsi lennék a győri bíró lelkivilágának, mikor anno meghozta a döntését. "Egy egyed nem jelenti a faj kihalását" vagy valami ilyesmi. Szóval ha a családjából valakit fejbelőnek, az nem jelenti az Emberiség kihalását. Mármint a t. bíró logikája szerint. És ez, ez bíró. Kétségtelen hogy sok fecske van, de mikor majd baszhatja a tetves unokái életét akkor mit fog rebegni? "Jó nertárs voltam kedveseim".
Egy tekintélyes közgazdász, az MNB volt elnöke nyugtalanító állítást tett a magyarok jövőjéről
@Feller_Peti: Én azt képzelem el, hogy mi lenne itt, ha nem egy törvényesített maffia rabolná ki a Hazámat, szorosan együttműködnénk a szövetségeseinkkel, az EU-s tízezermilliárdok az Országunkra lennének elköltve és hogy az összes fideszpatkány aki hazaárulónak minősíthető, Kufstein várbörtönének -5. szintjén a cellájában rohadna meg. De szép is lenne.
Újabb ismert színművész állt bele kegyetlenül a Nemzeti főigazgatójába
@Csizmás Kond: Látom te is csak pofázol, fingod sincs a színházi munkáról, belső működéséről. Egyben viszont egyetértünk. Vidnyányszkit úgy kéne kibaszni hogy meg se álljon Beregszászig.
Újabb ismert színművész állt bele kegyetlenül a Nemzeti főigazgatójába
@rokker33: A hozzád hasonló egysejtűnek nem is való a színház, de a kultúra más formája sem. Dagonyázz a putritban, lobogtasd az árpádsávos rongyodat és zabáld a fost, az való neked. Könyvet is csak a kerti budin olvastál és az is Gőgös gúnár Gedeon volt, bár érteni azt sem értetted. Ennyi neuronnal hogy lehetsz egyáltalán életképes?
Orbán Viktor megérkezett Washingtonba
Remélem hogy a saját lábával verik agyon, miután belenyomják a pofáját a a fosába.
Hazaáruló gennyedék!
Schiffer András tombol: „Mi lenne… ha eltűnnétek a jó büdös francba.”
Nyugi Schiffi, az lmp-éd is megy a lecsóba, te- meg mint fizetett fidess ügynök- simán tipliztél a süllyedő párthajódról.
Gyalázatos: vertek és rabszolgává tettek egy fiatalt, tíz év után tudott megszökni – Sokkoló fotó
Na az ilyeneket még a mentőben is...
Gyanítom "Ferenc" és kiccsaládja a dél-dán kisebbséghez tartozik.
Szijjártó mérhetetlenül kiakadt: "Elfogadhatatlan őrültség, azonnal fejezzék be"
Szó sem volt erről te nyomorult patkány, hazudsz mint mindig hogy rohadnál meg. A németek és a franciák otthon tették elgondolhatóvá, a saját országukban. De remélem hogy egyszer ezt egy vagy több ukrán megköszöni neked meg a családodnak.
Bekeményít Brüsszel – Keményen odapörköl Orbán Viktornak
@Feller_Peti: mármint o1g-t a neonáci és ruszki söpredéket? Gyerünk.
Lettország felkészül a legrosszabbra – Harckocsiárkokat ásnak a határon
@Maccska: Mivel te baromarc? Hogy a ruszkiszopó qrvaanyádat, mivel? Azzal hogy a gennyedék putyinista ruszkik felrúgtak egy csomó egyezményt és megtámadtak egy szuverén államot? Költözz Vlagyivosztokba te hazaáruló és szopd őket.
Kiakadtak a szülők! Fideszes országgyűlési képviselő képe is felkerült a pécsi végzős osztályok tablójára, emiatt nem kerültek ki az osztályképek a kirakatokba
@levarosbukta: ez nem is kérdés. De, hogy a XXI.század első negyedében az EU-ban a szülők nem mernek nyilatkozni, nehogy retorzió érje a srácokat...Azért ez mond valamit az Ország helyzetéről. Gennyedék fideszmaffia!
Kiakadtak a szülők! Fideszes országgyűlési képviselő képe is felkerült a pécsi végzős osztályok tablójára, emiatt nem kerültek ki az osztályképek a kirakatokba
Ritka gerinctelen egy kromoszómatévedés ez a hoppál, pedig igen nagy a verseny. orbán,rogán,gulyás,lázár,etc. De nyáladzó szervilizmusban verhetetlen a tetű.
Ez okozhatja a harmadik világháborút? Moszkva közölte, megvannak az oroszok lengyel célpontjai
@Feller_Peti: Ideje lenne a medvédet jól pofánbaszni te moszkovita hazaáruló gennyedék! Semmi megállapodást sohasem tartott be a ruszki! Hogy dögölnél meg te is a ruszkikkal együtt! Ki is telepített atomot Beloruszba? Erről ugass! Ki támadta meg Ukrajnát? Erről ugass! A volt KGB-és botoxgeci!
Gulyás Gergely megfenyegette a benzinkutasokat: Baj lesz, ha nem viszik le az árakat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Kitört a 3. világháború? – Francia csapatokkal csapott össze az orosz hadsereg Ukrajnában
@Őrnagy: te ne igyál gyógyszerre, vagy ne szivjad a technokolt, bár neked már édesmindegy.
Karsai Dánielnek egyre rosszabb az állapota – már beszélni is alig tud
Adja Isten hogy azok a gennyedék fideszesek, akik még a szakbizottságban sem voltak hajlandók napirendre venni, azok mind legyenek érintettek vagy saját maguk vagy közeli hozzátartozójuk okán.