A Magyar Pékszövetség elnöke a Spirit Fm Több-kevesebb című műsorában arról beszélt, hogy az albán pékségek súlyos problémát jelentenek a hazai sütőiparnak. Megkerülik a munkaügyi szabályokat, cégváltásokkal trükközve nem fizetnek közüzemi számlákat, bérleti díjat, és a higiéniai szabályokat is lazán kezelik. A CashTag legújabb epizódjában annak járunk utána, hogyan kerülnek az albán pékségek Magyarországra, mik a különbségek az ott készült péktermékek, és egy kézműves pékség termékei között, és milyen egészségügyi kockázatokat hordoznak az albán péktermékek. …

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Életemben egyszer jártam ilyen ,,pékségben", de egy pillanat alatt lejött, hogy hulladékot árulnak. Messze elkerülöm. Ezt bárki megteheti.
ila51
@Aki Én: egy ünnep előtt volt , csak épp kenyér nem volt a piacon , én is átmentem a túloldalon a pékségükbe , otthon kipakolok , másnap a kenyeret már nem lehetett megenni , szinte el volt ázva belül me legen szelték , csomagolták . Azóta én sem mentem be .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.