Igazi nyomortanyát idéző állapot fogadta Hadházy Ákos ellenzéki képviselőt, amikor rátalált Kerecsenden a Fülöp-szigeteki vendégmunkásoknak épített konténerházakra.

Botrányos állapotok: így néz ki  Kerecsenden a nyomortanya a Fülöp-szigeteki vendégmunkásoknak, méghozzá EU-s pénzből

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Elképesztő : 50 millió forintos EU-s TÁMOGATÁSBÓL Fülöp-szigeteki bevándorlóknak építettek KONTÉNEREKBŐL összetákolt MUNKÁSSZÁLLÓT (NYOMORTANYÁT) Kerecsenden. A tábla szerint a pénzből 13 lakókonténert vettek, ebből (is) építették meg ezt a végtelenül szomorú komplexumot

- számol be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Hogy fokozzuk az abszurditást, az 50 milliós támogatott hitelt a GINOP-8.8.1-17 "FOGLALKOZÁS ÖSZTÖNZÉSE CÉLÚ HITEL"elnevezésű projekt keretében kapták. Mondjuk az gondolom, biztosan sehol nem volt kikötve , hogy az EU-s támogatás MAGYAROK foglalkozását ösztönözze – teszi hozzá az ellenzéki politikus.

Az Okker-Plusz Nonprofit (!) kft tulajdonosa valószínűleg egy stróman, a feltételezett valódi elkövetőket már régről ismerem, mint ahogyan ezt a bizarr helyszínt is az elhagyatott, szinte soha nem üzemelt , szintén száz milliós EU-s hitelből épített "kalandparkkal". ( aminek a fogadóépületében szintén vendégmunkások laknak már) Egy Oroján nevű egri kisstílű fideszes haverjáról már írtam, amikor a "Digitális jólét program" keretén belül egy sor kamu egyesülettel nyert egy csomó pénzt (https://korrupcioinfo.hu/ennyi/)

- részletezi a hátteret a politikus.

Mindenesetre a cég bevallott bevételei igen karcsúak (pár millió forint volt tavaly) ahhoz képest, hogy a viskók elé kitett tárgyak és a biciklik száma alapján nagyüzem van a "munkásszállón" (nyomortanyán).

Úgy látszik, a vendégmunkások tömeges behozatala és kihasználása (legális emberkereskedelem) mostanában a menő, tuti biznisz. De hogy valaki ezt “foglalkozást elősegítő” EU-s hitelből tegye, ahhoz már tényleg pofa kell

- fejti ki Hadházy.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Az ég kék, a fű zöld, a Fidesz gátlástalanul lop.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Fydesnek tetsző kultúra,- hisz ennek ő a szószólója?
csak úgy....
nem értem a fölháborodást,hiszen magyarország a nincstelenek és nyomornegyedek országa lett az 0rbáni munkaalapu társadalomban, ahol 3 már millióra tehetö a nyomorgók száma!
- a szellemi nyomoroncokról nem is beszélve!
Dr. Proktor
@Shikari: Ki a magyar? Ez nemzetek kohója volt az évszázadok alatt...
Benned is vcan cigány, török, osztrák, német, szláv, bolgár, ja és mongol!
balos
@Dr. Proktor: Hát szerintem,minden fideSSesnek papírja van róla,hogy u-fo!Nem véletlen,hogy nem érteni a magyar nyelv!
NKF
Ezt a fasz Köcsögházyt elég lenne heti egyszer szerepeltetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok