Minden eddiginél messzebbre ment a Mi Hazánk. 

Orbánék letérdeltek a homoszexuális lobbi mellett – Mi Hazánk: a homoszexuálisok sajátos módja maga a propaganda

Fotó: Youtube/Mi Hazánk

Novák Előd és a Mi Hazánk a szivárványos zászlók kihelyezése miatt tartott online sajtótájékoztatót, ahol minden eddiginél messzebbre ment. 

Orbánék letérdeltek a homoszexuális lobbi mellett (...), a homoszexuálisok sajátos módja maga a propaganda

- hangzott el Novák Elődtől. 

Közleményükben persze ennéljóval finomabban fogalmaztak:

Bár az obszcén és aberrált "verseiről" elhíresült L. Simon Lászlót leváltották az általa is megszavazott gyermekvédelmi törvény be nem tartása miatt, s mert azt állította, nem kérheti el a Nemzeti Múzeum a személyi igazolványokat (miközben valójában a nyugdíjasoktól is elkérheti), de az LMBTQP-lobbi a fontosabb hadállásait megőrizheti Magyarországon – hívta fel a figyelmet Novák Előd sajtótájékoztatóján, melynek videóját L. Simon "verseivel" is illusztrálta, ezért csak 18 év felettiek tekinthetik meg a YouTube-on, a Mi Hazánk Mozgalom csatornáján.

A Mi Hazánk alelnöke kifejtette, szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is az önkormányzatok után, miután hiába kezdeményezte törvényjavaslatomban az LMBTQP-jelkép középületekre tűzésének tilalmát, azt senki sem támogatta az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában, sajnos a kormánypártok is leszavazták.

Hasonlóan a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el: a tiltást szorgalmazzák.

Forrás: Mi Hazánk

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Minden eddiginél messzebbre ment a Mi Hazánk.
Sajnos nem mentek sehová sem változatlanul a fitymák HUN -jában bűzlenek.
Mondjuk trágyisztánhoz xarszagillik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Az lenne a megoldás, ha betiltanák, hogy valaki homoszexuális legyen. Vagy göndör hajú. Vagy bármiben eltér egy mihazánkostól.
justhpeter
Nem értem Előd vergődését. A fideSS-kdnp tele van buzi-kommunistával, az ő hazájuk tele van köcsög-nácival. Ez Orbán focinyelvén 1:1.
jáger laszló
Komolytalan mellékszereplők!!!
Majd L fújja a szél banda...
Nem kormányképesek...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@Philip Marlowe:
Hülye vagy Fülöp. A mi hazánkat és a Jobbikot is a fideSS hozta létra ez ellenzék megosztása céljából. Csak neonáci fideSSes jobberek szavaznak rajuk.
izéke
@Yoda69: az biztis,hogy tele van alvó fideszes ügynökkel ez a párt is,akik aktivizálódnak amint utasítást kapnak ha túlnőne azon a határon amit orbán megszabott nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.