A kormány boldogan kiáltotta világba, hogy idén sikerült letörni az inflációt, 2024-ben a gazdasági növekedést kell helyreállítani. Csakhogy ez az infláció még mindig a háromszorosa az EU-övezetbelinek.

Orbán tökéletesen tisztában van saját alkalmatlanságával

Illusztráció: 123rf.com

Nagy Márton a fuvarozási ágazat meghatározó szereplőivel kötött együttműködési megállapodás aláírása után a sajtó képviselőivel közölte: a kormány teljesítette a vállalását és már októberre egy számjegyűre csökkentette az inflációt, amely az év végére 6-7 százalékra csökkenhet, jövőre pedig 5-6 százalékos lehet.

A gazdasági növekedés helyreállításához fontos újra növekedési pályára állítani a reálbéreket, ami a miniszter szerint szeptembertől már bekövetkezhetett és a következő hónapokban tovább folytatódik.

A közeljövőben a legfontosabb esemény a munkáltatók és a munkavállalók közti megállapodás lesz a minimálbérről és a garantált bérminimumról, erre a jövő héten kerülhet sor

– emelte ki a miniszter.

A DK azonnal reagált az infláció hírére.

A KSH szerint 9,9%-os a hazai drágulá, azaz az orbáni infláció. Ez Európa bármely kormmánya számára szégyellnivaló adat lenne. Hiszen ezz nem csak Európa-rekorder infláció, hanem több mint háromszorosa az euró övezetben lévő inflációnak. Orbán Viktor ugyanakkor tökéletesen tisztában van saját alkalmatlanságával, így jó előre,az úgynevezett egyszámjegyű inflációt tűzte ki céljául, hogy még ezt a siralmas adatot is meg tudja most ünnepelni. Legyen világos: ha valami 300 Ft-tal drágul Európában, akkor ugyanez nálunk 1000 Ft-tal lesz drágább.Épeszű ember ennek nem örülhet

- hangsúlyozta Kálmán Olga, a DK online sajtótájékoztatóján.

Forrás: Facebook/DK

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
@Philip Marlowe: Ha tanulmányoznád az F6020 kódjelű betegséget, akkor látnád, hogy Olga pontosan írta le a problémát! Hiszen ez a betegség éppen azért alakul ki, mert a beteg legbelül semmire sem tartja magát. És ebben igaza is van...Olgával nem történt semmi, veled lehet valami baj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Yoda69: Még mindig nem vagy képes felismerned a tetvesbolsi magadéit, bolsiék fajkreténje!? Fűvel-fával velük vagdalkozol!? Járjál már bolsi agykurkászhoz! Vagy ez a fajta téged direkt idiótává "képez", hogy még a magyarul tudást is felszámolja benned!?
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 07:25 Nekem is van hobbim bi bi beeee:)
Van egy javaslatom! Mit szólnál ha azt erősítenénk amiben egyetértünk és összeköt minket mint "embereket" (ha van ilyen), és amikor ez sikerül akkor talán tovább lehetne lépni az ingoványos talajra ahol ütköznek a vélemények?!?
balos
Hát szeretném már látni,mikor 1 fideSSes kupiban igazat szólnak!Ezt viszont legfeljebb kötéllel a nyakukban fogják megtenni!
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Valóban! Veled kapcsolatban az "ember" kifejezés idézőjeles! Ne is fárassz!
NKF
Olgikát Fletó megvette kilóra! Kár érte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.