Enyhe növekedésbe fordult a Fidesz támogatottságának jó ideje tartó lassú csökkenése a Závecz Research friss közvélemény-kutatása szerint – számolt be róla a Telex.

Megállt a Fidesz népszerűségének csökkenése

A választókorú népességben 32% most a kormánypárt támogatottsága, ez kb. 2,6 millió szavazót jelent. A második legerősebb párt továbbra is a Demokratikus Koalíció, 14%-ra mérték most a támogatóik arányát, ez 1,1 millió ember.

A Mi Hazánkat 6% támogatná egy mostani választáson, ami nagyjából félmillió szavazatot jelent. A Momentum 5%-on áll, a Jobbik és az MSZP 4 százalékon áll az LMP és a Kétfarkú Kutyapárt 3 százalékos. Egy százalék támogatottságot mértek a Párbeszédnek, Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Néppártjának, és a Jakab Péter-féle Nép Pártján mozgalomnak.

A Fidesz tábora vidéken emelkedett az elmúlt két hónapban, a megyeszékhelyeken 5, a kisebb városokban és a falvakban 3-3 százalékpontot.

Budapesten viszont 4 százalékponttal csökkent a kormánypárt tábora a legutóbbi Závecz-féle mérés, azaz szeptember óta.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
"Megérdemli ez az ország a sorsát, menjen csak le a legaljára, aztán ott gondolkodjon kicsit. Nekem senki sem tehet szemrehányást, az biztos. Borkai és társai, Mészáros és bandája, Orbán, Szijjártó, Rogán meg majd tovább röhög, tolja a kokaint miközben jachtokon múlatja kurvákkal az időt, aztán lop szépen tovább, mert ezeknek semmi sem elég. Semmiféle túlárazott közbeszerzésből nincsen elegük.
Az ország közben szétrohad és összeroppan ebben, de sajnos hagyni kell ezt megtörténni. Megakadályozni sem nagyon lehet, nemhogy békés tüntetésekkel, meg dühös újságcikkekkel, hanem fegyverrel is nehéz lenne, mert ezek kivonulnának TEK-kel, harckocsival, behívnák az oroszokat gondolkodás nélkül ismét a magyarok ellen, ha kell.
Végig kell nézni. Végig kell élnie ennek az országnak, hogy megint tönkremegy a saját ostobasága, primitív, szélsőséges gondolkodása, agyhalott tájékozatlansága, értéktelen gondolkodásmódja miatt." (Boros Gábor irása.)
Néro2
Népszerűsége ???
Ahhoz nép kéne nem hodálylakók.
izéke
@Shikari: viszem máris,mennyi arzént kérsz bele? Vagy novicsokkal iszod? Esetleg cián?
Néro2
@izéke: Karó?
Bele?
No nem a pohárba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.