Ahogy korábban a keresztényüldözéssel való vádaskodás, úgy most a Gyurcsányozás sem jött be az államtitkárnak.

Menczer Tamás lebukott: lódítva támadta a keresztállítást ellenző természetvédőket

Menczer Tamás. Kép: MTI/Komka Péter 

Még mindig nem tette túl magát Menczer Tamás azon, hogy a környezetvédők ellenzik egy kereszt felállítását a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén – derül ki a Telex cikkéből. A lap felidézi, annak a keresztnek a pótlásáról van szó, melyet előbb ismeretlenek illegálisan felállítottak a természetvédelmi területen, majd idén más ismeretlenek elégettek.

Gyurcsányné a képben

– írta a témában született legutóbbi posztjában az államtitkár. Ebben azzal vádolja Vojczek Juditot, a keresztállítást ellenző Nagykovácsi Természet- és Környezetvédő Egyesület elnökét, hogy Dobrev Klára „és a baloldal” támogatta, amikor indult az önkormányzati választáson.

Vojczek szerint a Nagykovácsi Természetvédelmi Egyesületnek soha egyetlen politikai párttal nem volt kapcsolata. A Telexnek reagálva hozzátette, az egyesület tagjai helyben többször indultak az önkormányzati választáson képviselőjelöltként, mindannyiszor függetlenként.

A lap azt is kiderítette, hogy Menczer lódított, amikor korábban úgy élcelődött a környezetvédőkön, hogy azok szerint a keresztállítással „elpusztítják a leánykökörcsint”, „kipusztul” az „árvalevelű len”, sőt, „elpusztítják a borzas vértőt” is.

Megszerezték a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának állásfoglalását a keresztállításról – ebben a nemzeti park felsorolja azt a 13 védett növényt és állatot, ami az adatbázisuk szerint a kereszt közvetlen közelében található, de nem állítanak olyat, hogy kipusztulnának a kereszttől. Az állásfoglalás ezen túlmenően felsorolja azokat a rendelkezéseket és jogszabályokat, amikkel a kereszt felállítását nem tartják összeegyeztethetőnek.

Arról, hogy a Duna-Ipoly Nemzeti Park vezetője, akit ezért keresztényüldözéssel vádolt Menczer, korábban hogyan védekezett, itt írtunk. Füri Andrásról egyébkétn kiderült, Menczer állításával szemben éppen, hogy nem keresztényüldöző, hanem hívő.

Forrás: Telex

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
menczer fideszes,neki az a dóga,hogy hazudjon a @Maccska: nak pedíg az ,hogy bevegye! :)
fideszes munkamegosztás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: fogadok,hogy téged nem is tartottak keresztvíz alá,te buta vöröskatona fattya! :)
"A muzulmánokat én kihúznám a felsorolásból. " -ez nálad természetes tibim,hiszen a türk tanács muzulmánokból áll, orrba is baxatna 0rbán!
jáger laszló
1XŰN Menczer Tomi hazudik!!
Ez már a jelleméből fakad!
Nem kell csodálkozni rajta!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Maccska: Látom kis nyilas ma se férsz a bundádba.
Aki Én
@Maccska: Addig román cigányozol, amíg a román cigány gazdád kitagad. Ha meg a képességeidnek megfelelő munkát keresel a propaganda után, bizony éhen döglesz, te agyhalott bolhás balfasz.
kereső
Miért a "lóditott"?Miért nem lehet a krumpli leves , krumpli leves? Hazudott- ahogyan egy jó és hú fidesS-hez illik. ezt kell irni, nem azt, hogy ló ditott, Ahogyan a "mutyi" sem mutyi, hanem méretes lopás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok