A Duna-Ipoly Nemzeti Park vezetője egy keresztállítás miatt került bajba, ugyanis természetvédelmi szempontokat is nézett.

Itt a visszavágás Menczernek, védekezik az igazgató, akit keresztényüldözéssel vádolt – Magyarország, XXI. század: „Krisztust követem”

Illusztráció: Orbán Viktor / Facebook

Nem vagyok keresztényüldöző! Ellenben egy Krisztust követő és az embertársainkat cselekedetekkel is szolgáló keresztyén gyülekezet aktív hitvalló tagja vagyok!

olvasható a Duna-Ipoly Nemzeti Park (DINPI) közösségi oldalán Füri András igazgató közleménye.

A nemzeti park vezetője a Nagyszénásra felállítani tervezett kereszt ügye miatt érezte szükségesnek, hogy hitét bizonygatva védje magát. Ugyanis Fürit – mint írtuk – a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, valamint a térség fideszes képviselője, Menczer Tamás modern kori keresztényüldözéssel vádolta meg.

Menczer problémája az volt, hogy a DINPI természetvédelmi szempontok miatt nem állítana újra egy augusztusban felgyújtott keresztet. A nemzeti park véleményét osztotta a Nagykovácsi Természet- és Környezetvédő Egyesület is, ezért Menczer ennek is hadat üzent.

Füri András az államtitkár pályáján, ugyancsak a kereszténységre hivatkozva védekezik Menczer támadása ellen. A posztját így folytatta:

Vallom, hogy a természet Isten Temploma, melyben vannak Szentély területek. [...] Ilyen Szentély a fokozottan védett Kis-és Nagyszénás hegycsoport a Budai-hegyekben, ahol elsődleges cél a természet sokféleségének, a teremtett világnak védelme. Minden más csak ez után következhet!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ez a lényeg. Lopnak és víziójuk vannak. Propagandával mossák az agyakat, és édesbús nótákat fingorásznak. Propagandájuk vízió, lopásuk agymosás, kommunikációjuk pálott metánszagot recseg... fehérvári dakoták. " (Konok Péter)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298222835_511764154085115_5162948752577171111_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=zpzj0KQ8SIsAX8k68t5&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfARqkI5Lqm2o-NJ657AXpTVbLXTaLr3UsvK-I0jS4FsAQ&oe=654A1DF8
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 16:25 ♣ Orbánnak és bandájának nincs visszaút Európába, ezért neki semmi sem drága. Minden erejével arra törekszik, hogy hazánkat kivezesse az EU-ból és a NATO-ból. De ez nagyon sokba fog kerülni a magyar népnek és sajnos ilyen ellenzék mellett meg is fogja tenni, de ne legyen igazam, mert akkor a következő 100 évünk is megy a levesbe.
Nessy
@sgl: Ők karakter gyilkolnak, és tesznek tönkre emberi életeket! Státusz keresztények! Fene megette, ha csak a látszatát, a külsőségeit tartják fontosnak
Sámannus
A Mgyar Hang ban Menczer keresztény üldözést lát egy kereszt eldőlése miatt. A bátonyterenyei Templom felújításárol is ott olvashatunk A hatvan milliós felújítás után a templom rosszabb állapotba került mint előtte. A szakmai hibák sokaságát követték el , ráadásul pótolhatatlan mészkőlapokat loptak el, és helyettesítették silány minőségű műkővel. Az igazság az, hogy Menczert is meg lehetne kérdezni, hogy ki üldöz itt kit? Álljon a görcs a hazug pofájukba. Keresztény üldöző büdöd fidesz maffia több ezer tzemplomot újított fel? Mit loptak még el az építőanygon kívül? A papok nem reklamálnak és ezek elsunnyognak minden felelősséget, ráadásul még nekik áll feljebb!
csak úgy....
menczer,mióta 0rbánotok gratulált az azeri mohamedánoknak a keresztény örmények üldözése miatt,még mindíg ugyan az a véleményed? :)
az utóbbi idökben rettenetesen szar lehet fideszesnek lenni...,hol vannak már a régi szép sorosos idök, mikor még alig bonyolódtak bele a fidesz atyafiak a hazudozásaikba...
Nessy
Orbán és kormánya jelenlegi "baráti országait" tekintve, török, türkök,albánok , mind muszlim! Az azeri gratuláció, mát hab a tortán! Menczer! Gondoljon a jövőre! Kereszt helyett egy minaretet célszerűbb építeni!! .
verőce21
@csak úgy...: te a világon semmihez sem értesz, és mindig mindenben tévedsz...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.