Az Aligai Fürdőegyesület nem adja fel, szerintük kiemelten fontos, hogy erről a helyiek és a nyaralótulajdonosok szavazhassanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ahová a fidesz beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad. Csak beton.
csak úgy....
"Most lesznek az önkormányzati választások...
Szavazzatok rájuk újra!
És sírjatok, de otthon, csendben, kussban!"
(Sanyikaaa / hvg.)
csak úgy....
@KisTehen: késön keltél ökör,levonatom a béredböl!
csak úgy....
"Végre egy hír, aminek teljesen őszintén, szívemből tudok örülni! Jöjjenek össze az aligai lakosok a kirúgott Hír TV-s srácokkal, a vidéki fidesz városok éhező, nyomorgó lakosságával, az Orbán cégbiorodalomban dolgozó, naponta megalázott, megzsarolt, megfélemlített, kizsigerelt, nulla szarként kezelt fideszes alkalmazottaival, a közmunka-programban részt vevő, rabszolgaként rugdosott fidesz-szavazókkal, a kórházi folyosókon zokogó fidesz-szavazókkal, akiknek felszerelés, orvos, eszköz hiányában halt meg a rokonuk/szerettük, a teljes reménytelenségbe süppedt fidesz-szavazó tanárokkal és orvosokkal, a maximálisan kiszolgáltatott fidesz-szavazó kisnyugdíjasokkal, akiknek a gyerekei, unokái, teljes családja külföldre költözött ebből a pokolból - és együtt örüljenek a csodálatos életüknek, a remek döntéseiknek!!!" (Vajákos Biri néne / hvg.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.