A hétvégi kimozdulást otthonról télen is érdemes tartanunk, dacára az esetleges hideg időjárásnak. Hiszen ha az a szombat vagy vasárnap még a havazás jegyében is telik, nincs is annál varázslatosabb érzés, mint kiszakadni a hétköznapokból és átadni magunkat a Városliget hófödte bájának. A korcsolyapálya csillogása és a téli panoráma látványa mindenkit magával ragad, miközben a hideg levegő frissességet csempész az arcunkra. A hangulatos séták, a vidám nevetések, hógolyózás, és a korcsolyázás öröme mind-mind meghatározzák a Városliget téli időszakát. Azonban, amikor kellemesen elfáradtunk ebben a mesés környezetben, elérkezik az a pillanat, amikor egy meleg, barátságos helyet keresünk, ahol megpihenhetünk és átmelegedhetünk.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Van még Városliget? Fa is áll benne? Most megleptek. Tiborcz? Hogy megy sora? Épített már szállodát a csónakázó tóra? Miért csodálkozik? Ha teheneknek lehet vízágyuk, akkor a NER-nek miért ne lehetne vízszállója. Kávé? Nem, köszönöm, indul a repülőm Belgiumba. Disszidáltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.