A Demokratikus Koalíció (DK) azt szorgalmazza, hogy azonnal állítsák le az akkumulátorgyárak építését – erről hétfői, online sajtótájékoztatóján beszélt a párt alelnöke.

DK: A vendégmunkán nyerészkedő fideszes munkaerőközvetítő cégek miatt teszik tönkre Magyarországot
Fotó: Varju László, a DK frakcióvezető-helyettese interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Varju László azt mondta, hogy a Telex cikke szerint egyetlen akkumulátorgyár annyi áramot fogyaszt, mint másfél magyar vármegye. Az ellenzéki képviselő kijelentette, a magyar energetikai rendszer képtelen lesz ellátni ezen gyárak energiaigényét.

Sem a távol-keleti óriásvállalatok milliárdos profitja, sem a "vendégmunkán nyerészkedő fideszes munkaerőközvetítő cégek" bevétele nem lehet olyan fontos, hogy a kormány "ezekért tönkretegye Magyarországot"

- fogalmazott a politikus.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Jó. Ezt elmondjátok a Parlamentben, lelkiismeret kipipálva, de mit tesztek? Mit tesztek, hogy az isten áldjon már meg benneteket? Akartok ti valaha is kormányra kerülni? Persze. Majd, ha már valaki utat tört nektek.
Iszonyatos csalódás vagytok, Ferenc. Cselekvést vártunk, nem verseket. 13 évetek volt, hogy összekapjátok magatokat. Hogy megdolgozzatok a pénzetekért. Kiábrándító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.