Megtalálták a holttestét annak a férfinak, akit hetekkel ezelőtt egy betegszállító nem a lakóhelyén tett ki, írja a Blikk.

Már csak a holttestét találták meg Sz. Ferencnek, vagyis annak „az eltűnt betegnek”, akit hetekkel ezelőtt egy betegszállító nem a lakóhelyén tett ki

- írta meg a Blikk.

Tragédia: Rossz helyen rakta ki egy betegszállító autó, egy erdőben találták meg a férfi holttestét

Az 50 éves kisbéri férfit november közepe óta nem találták, egy nappal eltűnése előtt epilepsziás roham miatt a mentők a tatabányai kórházba vitték, ahonnan másnap, a kivizsgálások után egy betegszállító vitte volna haza, de egy másik városban, Oroszlányban tették ki a kocsiból, azóta pedig senki nem tudta, hova tűnt.

A férfi holttestére most kutyás fiatalok találtak rá Gánt külterületén, egy Vérteskozma melletti erdőben.

A felesége a Metropolnak elmondta: a holttestet nagyon nehezen lehetett megközelíteni, nagyjából három kilométerre volt az úttól. A lánya és a veje azonosítota a férfit.

Kiderült az is, hogy a férfi az eltűnése után körülbelül még két napot élhetett, ugyanis egy szál ingben találták meg őt az erdőben. Pontosan még nem tudni, mi okozta a férfi halálát, mivel a boncolás eredménye egyelőre nem érkezett meg.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Mi okozta? Ki okozta? Hát a mentősök...
vacsi
Világos: meggyilkolták! Még akkor is gyilkosság, ha csak a kötelességüket szegték meg, ha csak gondatlanul jártak el egy beteggel szemben!
Sakk Matt
Az ember imádkozik, ne kerüljön be az orbáni EÜ rendszerbe..de most már a fogyatékos betegszállítóktól is óvjon minket az ég!
csak úgy....
nem a mentösöket védem de , hogy adhatott ki a kórház egy olyan embert ,aki azt sem tudta mondani,hogy gyerekek én nem itt lakok..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.