3,2 százalékkal csökkent a termelés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
... és akkor ez még csak a hivatalos adat, ami kurmányunknak szükségeltetik! A valóság akkor már csak rosszabb lehet!
Egybites aggyal rendelkező fórumtársainknak egy iránymutatás, amit úgysem képesek felfogni, bár a remény hal meg utoljhára:
"Politikaelméleti szempontból Desmet különösen fontos következtetéseket von le Solomon Asch szociálpszichológiai kísérlete kapcsán. Asch nem sokkal a második világháború után annak vizsgálatára tett kísérletet, hogy a nácizmus és a sztálinizmus abszurd ideológiái hogyan tudtak ekkora hatást gyakorolni a tömegekre. A kísérlet során az alanyoknak azt kellett megállapítaniuk, hogy négy, egy sorban elhelyezkedő, függőleges vonal közül melyik kettő egyforma hosszúságú. A nyolc főből álló csoportokban azonban az első hét beépített ember volt, akiknek Asch azt a feladatot adta, hogy mindegyikük ugyanazt a helytelen megoldást mondja be. A nyolcadik, a tényleges kísérleti alany ezt követően az eseteknek csak 25 százalékában adott helyes választ. A kísérlet után a kísérleti alanyok többsége azt mondta, hogy tudta ugyan a helyes választ, de nem mert szembe menni a csoporttal. Mások a csoportnyomás hatására elkezdtek kételkedni a saját ítélőképességük helyességében, és így igaznak fogadták el a csoport abszurd ítéletét. Desmet szerint ez a három csoport mindig jelen van a tömegképződésnél: a totalitarizált csoport, akik valóban elhiszik a narratívát; azok, akik nem hiszik el, de nem mernek szembe menni az uralkodó narratívával; és végül azok, akik kimaradnak a tömegképződésből, és ezt fel is merik vállalni."
balos
@Dr. Proktor: Akkor hol van a "gondolkodni képes ember"?Tudod azért,mert csak szamunkás képzőt végeztem el,igyekszem nyított szemmel járni a világot és ami itt történik a rendszarváltás ürügyén az legfeljebb a szart hozta ki a magyar "emberekből"!Tisztelet a kivételnek!Ha fiatal lennék és egészséges,akkor is inkább mosogatnák a döglődő nyugaton,mint a keleti "demokráciák" tányérjából enném a rántott pondrókat!
csak úgy....
0rbán mindenre és mindenkire kábítólag hat!
@KisTehen: te ökör! a ruszkiknál több a hó és sokkal nagyobb a hideg,szerintetek ök mégis dübörögnek! :)
csak úgy....
@KisTehen: te ökör, mi köze a reptereknek az elbaxott magyar gazdasághoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.