A miniszterelnök lehetséges álláspontjait feszegetik egy friss cikkben.

Egy ukrán hírportál szerint Orbán "keresztülhúzhatja Ukrajna terveit"

Jövő héten tárgyalnak Brüsszelben az Európai Unió vezetői Ukrajna uniós csatlakozásáról, egyelőre azonban – kivált Magyarország álláspontja miatt – nincs konszenzus az Európai Unióban a döntésről – foglalta össze az Index.

Az RBK nevű ukrán hírportál Orbán Viktor jól ismert álláspontjának lehetséges indokait fejtegeti összefoglalójában.

Miért akadályozza Magyarország Ukrajna belépését az Európai Unióba, és vajon mik Orbán Viktor miniszterelnök tervei? – tette fel a kérdést az ukrán hírportál abban az összefoglalóban, amelyben sorra veszi, hogy milyen lépéseket tett ez idáig Magyarország Ukrajna EU-csatlakozásának elgáncsolásához.

További részletek itt!

Forrás: Index.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: mi a tököm érdeke fűződik ahhoz az eu-nak, hogy magyarország eu. tag maradjon? baxod boci, ti csak ócska hátramozdító hisztis tolvajok vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: szerinted 0rbánnak akkor is igaza van,mikor a szádba sz..ik!
simmering73
@KisTehen: Erre a cikkre már jöttél mint tyúk a takonyra.
csak úgy....
@simmering73: pedíg azt hittem,hogy ö a sólymári gázoló...
justhpeter
Majd kiderül mennyire bátor Orbán. Bízom benne ha bekövetkezik, hogy belepofázik Ukrajna dolgába, akkor kiderül, hogy a nagy szuverénsége csak kamu és akkor az Unió szabadon lemészárolhatja mint egy igazi barmot. Eddig a Toporzékmanóval együtt folyamatosan azt ugatérozták, hogy nem pofáznak bele más országok belügyeibe. Márpedig Ukrajna egy másik - független ország. Igazán nem szeretném ha az lenne a dolog vége, hogy az ország miniszterelnőke nem szuverén, csak a Putyin seggéből kilógó szardarab.
csak úgy....
téged @KisTehen: lecserélhetett a fidesz egy, még az eredetinél is nagyobb de sokkal butább és olcsóbb baromra! :) - szerintem jó vásárt csinált a fidesz , hiszen az elödöd is csak egy ostoba faß volt!
Cherry
@KisTehen: Te szemét fidesz proli csak ilyen nyelven értesz és kommunikálsz te román moslék??? Milyen szemét családból származol?? ja egy cigány putriból ... igy érthető OV szomszédja ,,te nyálas kocsmaproli !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.