Egy anyaotthon létrehozására és az anyaság fontosságát hangsúlyozó társadalmi kampányokra ajánlja fel jövő évi képviselői jövedelmét Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője. 

Novák Előd kismama-szépségversenyek szervezésére ajánlotta fel a fizetését

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az országgyűlési képviselő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: nagyon sok vágyott gyermek azért nem születik meg Magyarországon, mert az állam nem nyújt segítséget a válsághelyzetbe került nőknek.

Hangsúlyozta: támogatásra van szükségük „a magukat és állapotukat terhesnek érző édesanyáknak annak érdekében, hogy állapotukat sokkal inkább várandósnak, vagy már-már áldottnak érezzék”.

Hozzátette: egy már létező alapítványon keresztül fog támogatást nyújtani e célok megvalósításához, és hasonló lépésre kéri tehetősebb képviselőtársait is.

Novák Előd hangsúlyozta: az összegből „kedvcsináló jelleggel” kismama-szépségversenyt és a magyarság legnagyobb problémáját, a demográfiai helyzetet bemutató óriásplakát-kampányt támogatna, de elgondolásai között szerepel az örökbefogadás propagálása is a magzati élet védelmében.

„Szeretném meghirdetni, hogy a gyermek áldás, és a legférfiasabb dolog az apaság”

– tette hozzá a politikus.

Forrás: mti.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
beteg ez a faxi, nagyon-nagyon beteg! nem csodálkoznék ha a buta dóri a darálóba vetné...
csak úgy....
beteg ez a faxi, nagyon-nagyon beteg! nem csodálkoznék ha a buta dóri a darálóba vetné...
Eladott Ország
Novák Előd valódi stílusikon abban pólóban a szürke terepmintás fecskével és a glóriás Dúró!
uploads.disquscdn.com/images/1cf8c309fa8e19a56922abf6c674e661b51cba647f1bbbf4f1a9f719420a3758.jpg?w=800&h=492
"Gratulálok" O1G-nek, hogy még a béka segge alatt is talált mélyebb lukat' és onnan rángatja elő az ilyen megfelelési kényszerben szenvedő orkokat. Fóliát nem akartak húzni a Múzeumra?! Inkább mond meg a köpcös' gazdádnak, hogy túri rudi ÁFA- mentes legyen. Orbán üzeni, hogy aki éhes, az egyen többet. "A gyerekeknek már a negyedét fenyegeti szegénység Magyarországon" Őket nem védi meg a fidesz gyermekvédelmi törvénye? Kérdezhetné egy tájékozatlan külföldi és csodálkozna, hogy csak a könyvektől védik őket fóliával?!És akkor Túró Rudi felkészül és csapást mér a inflációra. A híres mondás Marie Antoinette francia királynétől származik, aki azt mondta: "Ha a szegényeknek nem telik kenyérre, akkor egyenek kalácsot." Azt hiszem ez így hangzana most: "Andi! Andi! Nem tudod, merre van a kajütöm? Olyan nagy ez a hajó. Képzeld, azt írja az ojság’, az embereknek nem telik kenyérre. "Akkor egyenek kalácsot."
uploads.disquscdn.com/images/62a0c4449f6b36f0f9ae642b4278e29135eec5a647613a8b6c73fb17659e2bd8.gif?w=800&h=239
A mi kutyánk kölykének és eltartóinak ezekkel kellene foglalkozni.
csak úgy....
kismama szépségverseny és elöd mint zsüri tag... , - valahol már hallottam,hogy vannak beteges faxik, akik a csak a terhes nökre buknak! - érdekes,hogy elödke pont az állítólag erkölcsös,hazafias torockai pártot támogatja a beteges ötleteivel! :)
namihami
""Terhesszépségverseny""
Már a kitalálója se normális, de a jelentkezők számomra még súlyosabb esetek!
csak úgy....
@Sakk Matt: és ott ül a faxi ezzel az "adottságával" a "tisztelt " házban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.