Kártevő lehetséges jelenléte miatt mogyoró terméket hív vissza a Tesco Globál Zrt. – közölte honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken.

Kártevő lehet a mogyoróban, avas szaga van a mandulának – ezeket a termékeket ne fogyassza el, ha vásárolt belőlük!
Fotó: Pixabay

Közleményében a hivatal ismerteti: az áruházlánc az E04230812D tételazonosítójú, 06. 05. 2024. minőségmegőrzési idejű "TS NATUR MOGYORÓ 200G" terméket visszahívja és a forgalomból kivonja.

A Nébih felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a terméket ne fogyasszák el.

Az érintett termék a vásárlás helyére vagy bármelyik magyarországi Tesco áruházba visszavihető, a termék árát visszatérítik.

A Penny-Market Kft. minőségi probléma miatt szeletelt mandulabél terméket hív vissza, mivel a terméknek avas szaga van. Az érintett PENNY ALMONDS SLICED 100 G/ PENNY mandulabél, szeletelt 100 g, tételszáma E10230120N, minőségmegőrzési ideje 12. 07. 2024.

Az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik, a vételárat nyugta nélkül is visszafizetik – közölte a Nébih.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Avas a mandula,kártevő a mogyoróban!??
Bezzeg ez az átkosban fel sem tűnt volna
Örültünk,hogy lehetett kapni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sztyepospista
Elképzeltem csupán : 1. Vásároltam 35 dkg mogyorót. 2. Másnap autóba ülök, irány a bolt, az Ügyfélszolgálat. 3. Jegyzőkönyvek kitöltése, blokkok ellenőrzése, cirka 25 perc alatt végbemegy. 4. Lemérés után az áru értékének a visszaadása megtörténik, amiről blokkot állitanak ki. 5. A kapott blokkal sorbanállás után kp.- ben megkapom a pénzt. Otthonról történő elindulálom óta az össz- ráforditott időm 3 óra 30 perc. De legalább VISSZAKAPTAM... 700 forintot... Még erősen gondolkodok, mire is költsem el ???
izéke
Ha csak a mogyoróban lenne kártevő...de a parlamentben is van...és mekkorára nőttek :[))))
balos
@izéke: Hát mióta kártevő 1 tömeggyilkos és bandája?Ezek úgy élnek rajtunk nagyon jól,hogy még akiken is élőskődnek(támogatóik)még élvezik is!Hát akkor megérett a "magyar" a sorstalanságra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.