Kinek mit intézett az önkormányzata.

Így ajándékoznak az önkormányzatok: Van, ahol vásárlási utalvány jár, máshol Soltész Rezső koncertet szerveztek karácsonyra

Kép: MTI/Balogh Zoltán 

Hosszú cikkben gyűjtötte össze az RTL.hu, hogy melyik önkormányzat milyen karácsonyi ajándékkal kedveskedik a választóknak. A budapesti kerületeket szinte kivétel nélkül sorolják, így kiderül:

A fővárosban eddig a VII. kerület tűnik a leginkább bőkezűnek.

A DK-s Niedermüller Péter vezette önkormányzat 20 ezer forintos vásárlási utalványt ad a 60-65 éves nyugdíjasoknak, a 65 év felettieknek, a gyereket nevelő családoknak (gyermekenként), a megváltozott munkaképességűeknek és a fogyatékossággal élő személyeknek.

Az I. kerület az időseknek szervezett karácsonyra egy Soltész Rezső koncertet, a II. kerületben almát, mézet, virágokat lehetett venni kedvezményes áron, a III. kerület a gyermeket egyedül nevelő szülőket támogatja 10-15-20 ezer forintos vásárlási utalvánnyal – derül ki a felsorolásból. De nem csak Budapesten ajándékoznak az önkormányzatok, Dunaújváros nyugdíjasai például 5, illetve 8 ezer forintos karácsonyi támogatást kapnak.

Forrás: RTL.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.