A külügyminiszter szerint megnézheti magát, aki Magyarországot boxzsáknak nézi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Lavrov díja már van, most Putyin vagy Orbán díjra érdemesült ki? Esetleg Hszi csin ping legaljasabb csicskája?
Nem olvasom el mert marhára leszarom.
Nyírfa
Megnézheti magát...hűűű, te szegény Európa, jönnek a magyarok, akarom mondani a szijjártópéterek, oszt úgy lenyilaznak , és kirabolnak titeket, hogy azt ezer év alatt sem heveritek ki. Most zárjátok be a kapukat, mert holnap már az ágyaitokban fognak aludni, kieszik az éléskamráitokat, és, ha méltatlankodni akartok, rátok küldik a szuverenitásvédelmi tekeseiket.
Ha nem vettétek volna észre, megérkezett Európába a IX. század. Orbán fejedelem is megmondta: jobb későn, mint soha. Igaz, ő a pénzetekre értette.
Havanagi
Vicc kategória: "...hogy Magyarország még mindig olyan kivételes helye a világnak, ahol valaki kitüntetést kaphat azért, mert szereti a hazáját, valamint nyíltan, őszintén mer beszélni kereszténységről, családról, hagyományokról, történelemről, büszke nemzetről – közölte az MTI. " Szóval ez a hazaárulóki kitüntetése ? Amig csak a cimet olvastam,biztosra vettem,hogy megint Lavrovtól kapott újabb valagrendet.Már itthon is.Szegény hazám!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.