A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője egy Pápán történt súlyos bűncselekmény kapcsán tűzött ki nyomravezetői díjat.

Félmilliót kínál a rendőrség annak, aki segít megoldani ezt az ügyet
Fotó: Pixabay

A Pápai Rendőrkapitányság a 19030/1045/2023 bűnügyi számon folytat nyomozást súlyos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető 2023. november 24-én 20 óra 45 perckor Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogosan közlekedő személyt, majd távozott a helyszínről.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője

nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott osztályvezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-0080-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Forrás: Police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Eddig csak a az elkövetőt kellett megtalálni a nyomravezetőnk.Most már olyan sincs a rendőrségen aki megoldaná , felderíteni a bűncselekményt?
jáger laszló
Ki ez a fontos személy aki 500 ezer forintot is +ér!!??
Csak kérdetem?
barátilag
J.L.
jesz
félmillió Forint ma már szart sem ér...főleg, ha az elkövető baráti köre kétszerannyit ajánl annak, aki megsúgja, ki is a nyomravezető...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.