Nagyon nehéz a mozgástér, elveszik a pénzt, különféle stigmákat nyomnak a homlokunkra, köztük a szuverenitásvédelmi törvényből kiindulva a hazaárulóét is, ami az emberek és a cégek számára is riasztó lesz – mondta Csintalan Sándor a KlikkTV Mélyvíz című műsorában. Szerinte mindennek célja, hogy elbizonytalanítsa az embereket.

Orbán diktatúravédelmi hivatalának olyan jogosultságai lesznek, hogy az „aranyeremig” belenézhetnek – Csintalan erősen ment neki a kormánynak

Nem lát esélyt Csintalan Sándor arra, hogy a miniszterelnök megregulázza és valamiféle teljesítményre sarkallja azokat a gazdasági tényezőket, amelyek irgalmatlan mennyiségű pénzt visznek el a magyar gazdaságból, a magyar közoktatásból és egészségügyből. A közéleti szereplő úgy vélte, szakpolitikai értelemben kezelhetetlen helyzetek özöne van jelen az országban, mert a politikai elemeket külön-külön – a rendszer egészétől elválasztva – már nem lehet módosítani.

Szerinte az ellenzék nincs abban az állapotban, hogy az emberek bizalommal forduljanak felé, és az elmúlt években alig történt ebben fordulat. Az elemi felismerés az, hogy talán 2026-ra lesz egy olyan ellenzéki szövetség, amely a rendszer kritikájaként éli meg politikai programját és megcélozza, hogy kétharmadot érjen el a parlamentben, mert a rendszer egészét kell megváltoztatni: egy részét felszámolni, másik részét megújítani az Alaptörvénytől kezdve a választási törvényig.

Elég nyilvánvaló a hatalom szándéka, így a rendszerkritikus ellenzéknek függetlenül minden presztízs szemponttól, minden sérelemtől, ezeket az ellentéteket részben félre kell tenni. Végig kell gondolni, hogy ez politikailag hogyan magyarázható el, milyen program mentén, hogy az emberek megértsék, hogy az elemi létfeltételei akkor fog javulni a társadalom többségének – nem a NER-nek –, akkor fognak változni az egészségügyi, oktatási, szociális viszonyai, ha ezt a rendszert megváltoztatják.

Itt van a NER-rendszer, amit Orbán Viktor jelenít meg, hiszen ő a miniszterelnök, aki egyszemélyes vezető.

A szocialista párt tagja szerint ezzel kellene valamit kezdeni. Csintalan Sándor kihívásnak nevezte a jelenlegi helyzetet. A politika pedig a kihívásokra adott válaszok művészete.

Nagyon nehéz a mozgástér, elveszik a pénzt, különféle stigmákat nyomnak a homlokunkra, köztük a szuverenitásvédelmi törvényből kiindulva a hazaárulóét is, ami az emberek és a cégek számára is riasztó lesz – fogalmazott. Mindez azt a célt szolgálja, hogy elbizonytalanítsa az embereket, túl azon, hogy ennek a diktatúravédelmi hivatalnak olyan jogosultságai lesznek, hogy az „aranyeremig” belenézhetnek az életembe mindenféle kontroll és jogorvoslati lehetőség nélkül. „Ezzel kell szembemenni.”

- mondta.

Forrás: Hírklikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
..szerintem amikor nincs amit írjanak, mutassanak akkor kerülnek elő az ilyen @Csizmás Kond: @Shikari: @ómió: @Maccska: félék, hogy az üres térben némi semmiség kerüljön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
utánam a vízözön
Az aranyér az kilóg, ahhoz nem kell benézni; mondhatott volna "testüregesebbet " is.
Ez a fasz, megbocsátott annak, aki megverette és felhasználta egy politikai játszmához, ő meg végül náluk - megtagadva magát - a másik oldalon kötött ki...
Nooooormális?

Így ránézésre, az Arkham Asylumban jobb arcok vannak!
Ezodabasz
@utánam a vízözön: Ez a fasz is fideSS-es lett? Necsi... Neked senki sem jó? Nekem sem már:)) Lassan lehetne akár általánosítani a politikusokat, de nem szabad:))). Ezek ugyanazok?: www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
jáger laszló
Sanyi csintakankodtt1-et,de kehet,hogy nem mellékesen igaza is van
Nem látunk a jövőbe!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Maccska: @Philip Marlowe: @Pegero: Szerintem,,,szopjátok le egymást . (!)
ómió
Csintalan efftárs majd meghazudja nekünk, vagy pro, vagy kontra!
Csizmás Kond
...szerintem amikor nincs amit írjanak, mutassanak akkor kerülnek elő az ilyen csintalanfélék, hogy az üres térben némi semmiség kerüljön.
csak úgy....
..szerintem amikor nincs amit írjanak, mutassanak akkor kerülnek elő az ilyen @Csizmás Kond: @Shikari: @ómió: @Maccska: félék, hogy az üres térben némi semmiség kerüljön.
Ezodabasz
@csak úgy...: ma, 14:08 Megelőztél! Ezt én akartam írni:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.