Recep Tayyip Erdoğan török vezető és a szokás szerint vele járó közlekedési káosz hétfőn Budapestre érkezett.

Orbán forgalmi káoszt okoz egyik diktátor cimborája kedvéért Budapesten

Milyen rég volt már augusztus! Egy jó kávét? Forrás: youtube

Az ázsiai diktátor kedve szerint a Belvárosban és a reptér környékén is lezárásokkal kedveskedik Orbán. A Várba költöztetett Miniszterelnökségi Hivatal elől viszont hétfő reggelre eltűntek a bő két éve felállított kordonok. Miklósi Gábor, a Direkt36 újságírója közösségi oldalán mutatott képet a szokatlan helyzetről.

A kordonok feladatát most rendőrök látják el.

Erdoğan látogatása miatt egyébként a belvárosban elsősorban a Hősök tere – Andrássy út – Kiskörút – Kossuth Lajos utca – Erzsébet híd útvonalon és a budai Vár környékén lesznek lezárások, de a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is 10-30 perces forgalomkorlátozásra kell számítani. Ez főleg azokat érinti majd, akiknek a gépe 10 és 12 óra között, illetve 20 és 22 óra között indul.

A török elnök állítólag a Magyar–Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács ülése miatt jön Budapestre, egyúttal a magyar–török diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóját is ünneplik – írja a Telex.

Forrás: Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sebaj, majd ezt is rahazudja Karacsonyra, sunyi, fasiszta, geci modjara.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: cigányasszony vagy a javábu, tán még jósolni is tudsz ,- csak azt tudnám kinek a tenyeréböl jósolgatsz nekem, ha csak nem a sajátodébul! :)
@verőce21: te egy ritka szánalmas figura!
verőce21
@csak úgy...: A hazugságaidból, csalárdságból nem lehet jól kijönni...! :)
Yoda69
@ómió: Na itt is van egy bolsevik barom, aki maris Karacsonyra hazudja az orban/erdogan duo altal okozott forgalmi kaoszt.
ómió
@Yoda69: Egy tetvesbolsi elmebeteg tetüként is képtelen vagy Mutyigeri efftársaid "nagyságára is felemelkedned", szarkupac efftárs!? Így próbálod a tetvesbolsi barom létedet másokra trollkodnod!?
Yoda69
@ómió: Nyugi bolsi! A temara reagalj te kommunista állat!
ómió
@Yoda69: Ha a tetvesbolsi magadéit se ismered, bolsiék szarkupaca, legalább a tetvesbolsi kommunista állat magadéivel ismerkedj meg, agyhalott, ne pazarold másokra magadat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok