Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes, az éjjeli törvénytervezet-beadók koronázatlan királya -úgy tűnik- nappal nem olyan nagy legény. Munkaköri leírásában ugyan szerepel, hogy a személyének feltett képviselői kérdésre legjobb tudása szerint illik válaszolnia, de Ő vagy nem olvasta ezt a részt, vagy tesz rá.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: Múúú- uuuu- úúú,,,te marha.
Clavigo
@KisTehen: Azt közöltem veled,,hogy barom vagy. Mégpedig az anyanyelveden... Azt hittem ,örülsz neki,Riska.
Nessy
Gyáva egy haősi Semjén! Előadja az "én a keresztények, és határon túli magyarok védőszentje" című monodrámát, éjszakáit áldozza a törvénytervezetek beadására, (nappal nem meri?), de amikor egy égszaru kérdés esetén meg kellene védeni az álláspontját, akkor Kövér háta mögé bújik!Farizeus efy lélek!
csak úgy....
@KisTehen: ugye büszkék rád a kuka szüleid,hogy te itt a propin egy fontos és buzgó tehénlepény ! :) fogadok azt hiszed magadról,hogy nélküled leállna magyarország és megszünne a fidesz ! -ne menj dokihoz,te gyógyíthatatlan vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.