A Szabolcsi nyomozók néhány óra alatt azonosították és elfogták az encsencsi gyilkosság feltételezett elkövetőjét – tájékoztat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Lakástűzről érkezett bejelentés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságra december 29-én. A bejelentő elmondta, hogy az encsencsi házban egy nő van bent, ezért a megadott helyszínre haladéktalanul rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre, aki az adatok alapján bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók néhány óra alatt azonosították és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy 25 éves encsencsi lakos. A rendőrök a férfit előállították a vármegyei rendőr-főkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását – közölték. – írják.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Részlet a Facebook csoport hozzászólásai közül:

"Nem csak a tetteseket kell megtalálni hanem a drogosokra is rá kellene zuzni az ajtót.Régen ez a falu jó volt az igazság szolgáltatás gyenge pedig ők tudják igazán a legjobban kik csinálják mindenki tudja kik azok csak hát féltik magukat és családjuk biztonságát amit meglehet érteni."

Amíg félnek az emberek a bűnözőktől és azok családtagjaitól, addig... ez lesz!
Csizmás Kond
...az ilyen emberek kivizsgálása, fogvatartása sokkal károsabb az emberiségre mint a levegőszennyezés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.