Szűcs R. Gábor bejegyzésébe feszese sorba szedi össze az országot szorító legfontosabb, de legalábbis legjellemzőbb kérdéseket. Hány ország leggazdagabb embere analfabéta? Várj folytatom: Hány országban hoznak létre a Gestapóra feltűnően hasonlító szervezet, amely „szuverenitást védi”?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hát ezaz! minima 10 éve naponta írom: a GAZDASÁG A LEGFONTOSABB, minden ezen áll vagy bukik, az emberek jóllétével kezdve az EÜ, oktatás, kultúra, sport, stb.
És akkor ostoba idióták vezetik a fideszhatalomban a gazdaságot csak a minél többet lopás számít és a hatalom megtartása, az ellenzéknél megszólalók sem piskóták, képtelenek hatékonyan leleplezni, kommunikálni a fidesz által csokinak felmutatott xart.
Mondjuk a legszebb fidesz gazdasági felismerés:
A CSÖKKENÉS IS NÖVEKEKDÉS.
Utólérhetetlen, univerzumban is érvényes fantasztikus gazdasági törvény felismerése.
izéke
Eleve az orosz törvényt másolták orbánék,szóval vele együtt már van kettő,de a kínait,é-koreait,iránit sem tagadnám le,hogy létezik...
nemkati
Minden, amit leírt, megtörtént, és elképesztő, és elborzasztó. Ahogy már írtam, még vannak, akik ezt letagadják, de akár meg is védik. Magyarországon nem az a bűnös, aki elköveti, hanem az, aki szóvá teszi. Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.