A Nemzeti Védelmi Szolgálat az orvosi hálapénzrendszer ellen médiakampányt indít mintegy félmilliárd forint uniós pénzből. Kisfilmjükben rappelnek a paraszolvencia ellen.

Ez már fáj: nem több, mint balkáni vesztegetés

Ma indul a hálapénz kivezetésére irányuló reklámkampányunk, melynek egyik videóját láthatjátok. A reklámok 21 televíziós csatornán futnak mától.

- adta hírül közösségi oldalán a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

A rap szövege magáért beszél:

Csúsztatom a borítékot, amin nincsen adó,

mert ezzel az egészségem borítékolható,

ha nem adok, az egész osztály csúnyán néz rám,

én meg álljak bénán? Inkább tolom némán!

Ez nem több, mint balkáni vesztegetés,

bármennyit adsz holnapra az már kevés,

mert ez csak egy átkosból maradt tendenceia.

Ne hidd, hogy nem para a paraszolvencia!

RÉG NEM KELL A HÁLAPÉNZ, JOBB, HA NÁLAD HÁL A PÉNZ!

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Amennyiben sokkal több helyen és könnyebben lehetne igénybe venni azt az állami egészségügyi szolgáltatást amiért a dolgozó emberek már az igénybevétel előtt megfizetnek, tb és egészségügyi járulékot , és ha nem kellene -úgy mint régen- , egy orvosi vizsgálat előtt időpontot kérni, hanem akkor vizsgálnák meg a beteget amikor elmegy az orvoshoz, azonnal, akkor nem alakulnának ki hosszú váró listák, és akkor az emberek azt hihetnék, hogy ő nem tartozik semmivel sem a vizsgálatot végzőnek, mert ő már előre fizetett az ellátásért. Ha gyorsabban jutna az ember ahhoz a juttatáshoz amit az államnak kellene teljesíteni a törvény szerint, akkor semmi szükség nem lenne az ilyen pénz szórásra.Az emberek nem tudatlanságból fizetnek hálapénzt, hanem a kialakult gyakorlat miatt, mert azt tapasztalják , hogy itt nálunk csak az juthat hozzá időben ehhez a szolgáltatáshoz aki a járulékokon felül még lejattol az ellátó személyzetnek!
Nanya
Személyes véleményem: A paraszolvencia megszüntetése, üldözése csak tett jó néhány lapáttal az egészségügy lenullázódására.
Döntsem már el én és a többi beteg,hogy adok hálapénzt,vagy nem adok. Senkinek semmi köze hozzá.
Sikerült ennek az idióta kormánynak elérni,hogy az orvosok,csak korlátozott számban fogadnak betegeket,így őrült módon nőnek a várólisták,műtétekre ,szakvizsgálatokra.
Eredmény: rég meghal a beteg mire orvost lát !
Büntessék azokat az orvosokat,akik előre kérnek kisebb,nagyob összeget a " majdani" ellátásért.
De ,ha meggyógyított az orvos én hálával tartozok neki, És ha a köszönőszavakon túl odaadok egy öt,tíz,vagy húszezrest és az a hatalomnak nem tetszik ( itt csak nekik jár minden),hogy adtam,akkor nyalja ki a seggem ! Ez utóbbi a kormánynak szól. és nem kérés,hanem felszólítás.
Nessy
Tisztelt Nemzet Védelmi Szolgálat! Nem lehetne esetleg a korrupt politikusok, és egyéb fideszesek esetében is ilyen hatékonyan fellépni? Ellenzékit nem írok, mert ott úgy sietnek, hogy néha lukra futnak!
koszpeko
@KisTehen: ha a gazdád és bandája nem nyúlná le a tb.-t könnyebb lenne megszüntetni.
Mehetsz a kurva anyádba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.