Hódmezővásárhely már azt is megköszöni, ha nem akadályozod az elmúlt években megindult fejlődést – mások mellett ezt reagálta kommentben a város polgármestere, Márki-Zay Péter Lázár Jánosnak arra a megjegyzésére, amely szerint a település egyre inkább lemarad, így gyökeres változásra, ezzel egyútt új polgármesterre van szüksége – írja a Telex.

Márki-Zay Lázárnak: Itt a lehetőség, indulj el te a Fidesz színeiben

Márki-Zay a kommentjében azt is írta, hogy a város ugyanis éppen hogy nem lemarad, hanem minden ranglistán emelkedett: a KSH szerint tavaly már a 10. lett a megyei jogú városok között, a legápoltabb közterületekkel, legjobb helyi közlekedéssel és hulladékgazdálkodással.

De mi csökkentettük a legnagyobb mértékben a helyi adókat, fizettük vissza utánatok az ország legtöbb adósságát, és nyújtottuk ennek ellenére a legtöbb támogatást a kisnyugdíjasoknak, legtöbb ingyenes szolgáltatást a családoknak

– írta.

Azzal folytatta, hogy majd az utókor értékeli, mit is ért el Lázár városvezetőként és miniszterként, de attól bárkit óva intene bárkit, hogy készpénznek vegye az ígéreteit.

Hódmezővásárhely hiába várta, hogy felújíttatod a templomainkat, eltörlöd a sírhelymegváltási díjat, kárpótlást adsz a K-Art károsultaknak, vagy egy 1500 fős munkáltatót hozol a városba.

A település polgármestere emlékeztetett, hogy 2019-ben a Fidesz felkérte Lázárt, hogy induljon Márki-Zayjal szemben a polgármesterségért, ám ő ezt ekkor nem vállalta. Most viszont szabad az út: „(…) miután bejelentetted, hogy képviselő már nem leszel, itt a lehetőség, indulj el Te a Fidesz színeiben a polgármesterségért Vásárhelyen! (…) Ha erre nem vállalkozol, akkor viszont arra kérlek, hogy ne hátráltasd tovább a város fejlődését (…)” – írta, majd pedig azt, hogy bármilyen döntést is hoz Lázár, reméli, hogy mostantól a közösséget gyarapítja.

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Lázár nem mer elindulni beégne. Ezt mégse vállalhatja fel.
MZP nagyon jól csinálja végre. Ne is hagyja magát. Hajrá.
Csizmás Kond
Nagyon buta elképzelés hogy egy jelölt azzal akar törtetni, hogy valakit folyton piszkál...igaz amikor nincs semmi amivel dicsekedhetne akkor mit tudna csinálni...mert ugye itt már a telefonkönyvügynökölés kiment divarból...
Dr. Proktor
Az ellenzéki városoknak és falvaknak juttatott kevesebb pénz jobban hasznosul, hiszen nem lopják e a nagy részét...
Béla333
Így is kell! Nem szabad szó nélkül hagyni a maffiózók mocskolódását, aljasoskodását!
Lázár inkább számoljon el a vadászkastélya építésével!
Mocskos tolvaj banda!
Horizont
Lázár nem mer elindulni beégne. Ezt mégse vállalhatja fel.
MZP nagyon jól csinálja végre. Ne is hagyja magát. Hajrá.
csak úgy....
lázár csak egy becstelen,sunyi duma jani!
Dr. Proktor
@KisTehen: Hála a fideszes "befolyásnak" - azért ezt ne hallgasd el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.