Ha helytállónak bizonyulnak a kabinet prognózisai, a magyar gazdaság növekedése 2024-ben éllovas lehet az Európai Unióban. A célul kitűzött hazai GDP-növekedés messze felülmúlja a régiós és a nyugat-európai várakozásokat.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Ha 100-ról indulok és a negyedével emelem (+25%), akkor 125 lesz. Ellenben ha 50-ről indulok és megduplázom (+100%), akkor elértem a 100-at.
Melyik lesz a nagyobb, a +25% vagy a +100?
Pusztai
Nademost ha valaki picinyet is ért a gazdasághoz matekhoz nem tök segghülye, akkor a gdp bőven lehet 4-5 % növekedés, mert a gdp- folyó áron számolják, tehár ha az infla 6% és gdp növekedés csak 5% akkor hatalmas sikerkajbálás lesz, de arról kuss: inflációval megtisztítva 0 vagy -1% körül lesz a növekedés.
a másik: az akkugyárak beruházásai is gdp-t növelnek de semmivel nem nő attól az emberek bevétele ill. a vásárló értéke. stb.
Na de régóta tudjuk a csökkenés is növekedés fidesz gazdasági matek szerint.
colibri
A tehén csak okoskodik itt és még hisz a mesékben... Nem tudja, hogy nyugtával kell dicsérni a napot... meg azt sem, hogy orbánéknak a verebe nagyobbat tojik, mint másnak a tyúkja... Erről ennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.