Gyorsan elfogadta Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter ajánlatát Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester.

Így borult Lázár János nyakába Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter rábólint Lázár ajánlatára. Forrás: Youtube

Az ellenzéki politikus szerdán Facebook-oldalára azt írta a keddi ajánlatról:

Debreceni sajtótájékoztatóján Lázár János előbb Budapestnek tett, majd kérdésre válaszolva azt minden városra kiterjesztett ajánlatát Hódmezővásárhely elfogadja: a vármegye- és országbérletek érvényesek lesznek a vásárhelyi helyi közlekedésben, cserében a vásárhelyi bérletet (városkártyát) elfogadják a távolsági járatokon. Deal! Várjuk a megállapodás aláírását.

Saját oldalán arra figyelmeztetik Márki-Zayt, hogy legyen óvatos a megállapodással,

mert az országbérletek ára a költségvetés kasszájába megy, és a visszaosztásnál nem biztos, hogy jól járnak majd az ellenzéki vezetésű városok.

Lázár január 9-én Debrecenben, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. telephelyén tartott sajtótájékoztatót a közösségi közlekedés várható tarifaváltozásairól. A miniszter Papp László debreceni fideszes polgármesterrel az oldalán azt mondta, folytatják a közlekedési rendszer átalakítását, mert láthatóan van igény a tömegközlekedés fejlesztésére.

Forrás: Facebook
Fotó: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Normális a Propeller?? Ez a nyakába borulás??? Most komolyan.
42 ezer ember polgármestere, értük felel. Akkor???
Nem igaz már ami ebben az országban megy. Undorító.
Sámannus
MZP tudja mit beszél. Dicsérte ő a fideszt akkor is amikor a palack visszaváltást megszavazták. Ez nem ujság nála semmi jónak nem elrontója. Hajrá Péter!
Kár, hogy azóta ezek a fostalicskák vissza curikkoltak a visszaváltástól csak kimosták káderjani gatyáját is vele, szegínynek teli van a valaga a teszetosza fostalicskákkal.
jáger laszló
A borúra derű!!??
Hát majd kiderül ,vagy beborul!!??!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
tothjani
Mondjuk valójában pár forintról van szó hiszen a városkártya 2000 forint, de alig használják, hiszen Vásárhelyen már egy 3-4 éves gyerek biztonságosan tud kerékpározni.
Na meg az buszok csak óránkét indulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.