Takács Péter egészségügyi államtitkár szerint a "bérnővéreket" kizsákmányoló profitéhes vállalkozások hergelésének ellenzéki politikusok és magukat szakértőnek nevezők is felülnek, és a politikai haszonszerzés érdekében attól sem riadnak vissza, hogy a szakdolgozókat és a betegeket riogassák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Takács Péter!Miért ülsz Te fordítva a lovon!Tudnod kellene , ha kevesebb a betegeket ellátó egészségügyi dolgozó , akkor nem igaz az, hogy azonos színvonalú ellátást tud biztosítani a kórház.A Te logikád szerint ha nem lenne egyetlen egészségügyi dolgozó sem a kórházakban , akkor is ugyan olyan ellátást tudna nyújtani a kórház.Ugye nem kell bizonygatnom , hogy ezt csak egy gondolkodni nem tudó ember állíthatja, különösen akkor ha ezen egészségügyi ellátást végzők száma az utóbbi időkben több ezerrel csökkent!
Sámannus
@rücsü41: Hát nem érted? Aki nem tud fizetni az döggggggöjjjjjön meg! Ennyike. Ők mással dicsekednek, amit sehol nem reklámoznak.
Nessy
Persze, hogy "nem veszélyezteti a betegellátást", hiszen vagy kevesebb beteget vesznek fel, vagy szüneteltetik a betegellátást! Mondja Takács államtitkár, emlékszik az orvosi esküjére, annak is lényeges mondatára:a?? Nil nocere! Ne árts!
Nessy
@Maccska: Ha lesz jelentkező! Jelenleg az hiánycikk!!
Alfa
...persze te szarházi barom takács ... azért kell bezárni a kórházakat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.