A Hír TV műsorában nemrég Bayer Zsolt keményen kritizálta a Mi Hazánk elnökét, Toroczkai Lászlót, aki most válaszolt – írta meg a Telex.

Toroczkai László válaszolt Bayer Zsoltnak

Fotó:@toroczkai.laszlo/TikTok

Bayer gazembernek nevezte Toroczkait, miközben nyilvánosan válaszolt az indiai vendégmunkások lakhatását érintő állításokra.

Toroczkai most a TikTok platformon reagált a támadásra, hangsúlyozva, hogy Bayertől ez egy elég agresszív támadás volt, de igazából érthető ez, különösen mivel ő fedte fel Bayer Zsolt feleségének, az Országos Vérellátó Szolgálat vezetőjének, PCR-teszt vásárlásait.

@toroczkai.laszlo Itt a válaszom Bayer Zsoltnak! #bayer #bayerzsolt #hirtv #vendégmunkás #fidesz #kormányváltás #mihazánk #toroczkai #fyp #foryoupage #nekedbelegyen War Worship – Spiritual Warfare Music Epic

Bayer kitérőjére válaszul Toroczkai kritizálta, hogy Bayer nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, és a

kormány bejelentett jogszabályi korlátozását könnyen kijátszhatónak tartja.

A Telex megírta, hogy Toroczkai szerint a probléma az, hogy a multik már eleve úgy terveznek, hogy nem magyar munkaerőt alkalmaznak, hanem vendégmunkásokat alacsonyabb bérért, ami végül még több magyart kényszeríthet elhagyni az országot.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezek most föladták a nagy magyaroknak, kis teheneknek és a leg butább shikariknak is a leckét! :) izgatottan várjuk a II. félidöt, - most egyenlöre döntetlenre áll még az adok-kapok majomparádé!
LászlKovács
Bayer, Bayer, te hány apától lettél ekkora hülye? Nem sikerült a lepedőre száradnod mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.