Bayer Zsolt reagált Toroczkai László „leleplezésére”. A Mi Hazánk vezetője szerint indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában.

Bayer Zsolt először megdicsérte a migránsokat, aztán megköpködte Toroczkait, amiért támogatta Orbánékat a 2006-os balhék során

Bayer szerint Toroczkai (Tóth) talán nem is magyar. Forrás: Youtube

A Fidesz tag Bayer a Trianon Múzeum kuratóriumának tagja.

Bayer Zsolt a blogján azt állította, kuratóriumi tagként „nincs tudomása az alapítvány üzleti ügyeiről”. Az indiai munkásokról állítólag Toroczkai videójában hallott először. Szerinte a Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelhet, történetesen egy multicég bérelte ki, aki a munkásainak nyújt itt szállást. A Trianon Múzeumot ebből a bevételből tartják fenn, a múzeumra pedig ő nagyon büszke, szerinte minden magyar családnak legalább egyszer el kellene oda mennie.

A parkban az indiaiak mellett amúgy leginkább „tisztességes, nagyszerű borsodi cigány emberek” vannak elszállásolva. Ha pedig az alapítvány nem adta volna ki az indiaiaknak vagy a cigányoknak a szállást, akkor azzal lenne tele a sajtó, hogy Bayer Zsolték mekkora nácik – idézi a Telex.

Az indiai vendégmunkásokkal, vagy a Magyarországon élő kínaiakkal nincs semmi baj, soha senkinek nem volt velük konfliktusa, nem hallani arról, hogy indiai vendégmunkás „rabolt, gyilkolt, erőszakolt vagy bombát rakott a seggünk alá a buszon.”

Bayer szerint Toroczkai gazember, aki életében nem hozott létre semmit, semmi maradandó nem fűződik a nevéhez a tévészékház 2006-os ostromán kívül.

A székházostrom miatt pedig Bayer, és a bevágott arcok alapján a közönsége is haragszik Toroczkaira. Utóbbi ugyanis "rohamot vezényelt" a székház védelmére vidékről odarendelt, védőfelszerelés nélküli „szőke copfos irodista rendőrlányok” ellen.

A 2006-os rendőri erőszakról is Toroczkai tehet Bayer logikája szerint, mert a rendőrök a székházostrom miatt is bosszút akartak állni a tüntetőkön. „Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli. De addig is látogassanak el a Trianon Múzeumba” – mondta Bayer, fenntartva a jogot, hogy mások magyar mivoltáról döntsön.

Forrás: Telex
Fotó: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezt jó látni,hogy ezek a hitvány,élösködö gengszterek már egymás nyakát tekergetik!
Nyírfa
A sors keze, hogy felére apadt az ország. Így is hetvenkedő dilettánsok sokasága lakja, semmi szükség ezt a népet felduzzasztani. Ezer év adatott meg, hogy nagy néppé váljon , de kicsi volt, kis népnek pedig kicsi ország is elég.
Ezodabasz
Irtózom a báygúnár író publicista mocskolódásaitól, de ebben az egyben talán igaza van. Az az indiai vendégmunkás akivel Toroczka interjút csinált teljesen normális munkás ember. Az hogy azt mondta, "magyarország jó hely" az relatív. Onnan ahonnan jött, lehet hogy neki jobb itt, aki innen elmenekül annak meg máshol jobb:))
Ezodabasz
A vendégmunkásokkal nincs semmi baj! Olcsón és jól dolgoznak,csak nem nekünk, hanem azoknak a külföldi cégeknek akik idetelepültek és a profitot viszik. Más kérdés hogy a tolvaj maffia kormányunk ebból mennyi sápot húz le/kap vissza... Magyar embereknek ez akkor lenne jó, ha magyar gyárakban dolgozna az olcsó külföldi munkaerő a drágább hazai helyett és a haszon itt marad(hat)na.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.