Hadházy Ákos ellátogatott Kazárra, a Palócföldi Családok Egyesületének egyik házához.

Hadházy: "Egy magyarul alig tudó vendégmunkás lebuktatja az EU-s támogatást elcsaló polgármestert" – videó
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Mint írja, "a polgármester a fél utcát megvette EU-s pénzből egy vicces nevű kamuszervezeten keresztül". A független képviselő szerint a házak  vendégmunkások szállásaként működhetnek.

Hadházy Ákos szerint az egyesület Gecse Ákos polgármester közeli rokonának a nevére került bejegyzésre.

Az egyesület összesen 50 millió forintnyi EU-s támogatást vett fel. Ebből 23 milliót kapott a „helyi mesterségek házának“ kialakítására. A másik három pályázat csak a „vidékfejlesztési stratégiák megvalósítása“ nevet kapta, nincs szó a nyílvános adatbázisban a részletekről. Az egyesület honlapján azonban az egyik házra van utalás – állítólag „turisztika programokat“ állítanak ott össze.

- olvasható a bejegyzésben. 

Hadházy Ákos arról is beszámolt, a helyiek szerint vendégmunkások laknak a házakban. 

 A „mesterségek házában” ezt én is láttam, a másik két házba nem tudtam bemenni, az egyiket most újítják fel. Azonban tény, hogy a „mesterségek háza“ előtt egy külföldi munkaerő kölcsönzésével foglalkozó cég autója állt (amúgy a cég forgalma egy év alatt egymilliárdról hatmilliárdra nőtt, 2022-ben 700 millió forint hasznot hozott a tulajdonosnak, emellett nyertek 300 milliót egy saját összeszerelő üzem létesítésére a még el sem küldött EU-s támogatásokból, de ez egy másik történet)

- fogalmazott bejegyzésében.

Nemrég egy videót is feltöltött a közösségi oldalára.

Itt a videó arról, ahogyan egy magyarul alig tudó vendégmunkás (esetleg rokon) lebuktatja az EU-s támogatást elcsaló polgármestert. 50 milliót vett fel “mesterségek házára” és “turisztikai tervezőközpontra”, de vendégmunkások (esetleg rokon) szálláshelyeként használja a pénzből megvett és felújított épületeket. Mondjuk azt már a 676 milliós (!), 12 férőhelyes (!) bölcsiből is tudtuk, hogy lazán kezeli a pénzeket…

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
A polgármester csak azt csinálta amit látott a kormánytól,azt hogy a különböző címeken juttatott eus pénzt hogy lehet kreatívan, felhasználni, hogy abból neki is haszna legyen!Okos , ügyes ember ez a polgármester, csak hát a becsületes ember arra használja a pénzt amire adták,és nem a saját meggazdagodására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Pintér, ne az egészségüggyel meg az oktatással foglalkozz ! Lenne itt neked egy testhezállóbb feladat is !
namihami
@KisTehen: 08.25: Na látod, hát ez az! A hazugság vágya és igénye---tőle is és nektek is!
Hogy is volt az az igéret cunami 2010-ben? És aztan is? Mit is mit tartottak be belőle?!?!
És most ne gyere azzal, hogy ""azok is"" ! Hiszen azzal nyertetek, hogy ""ti aztán nem és levágjuk a kezét"' ! Mi lett belőle?!?!?! Lopás, csalás, de már a sokadik hatványon! És ez a birka nép még mindig 49%-kal zabálja a sz@rt, amit a Fidesz elèszór!
''Mindrm nép olyan vezetést...""
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 21:42 Milyen eredményt vársz? Sok szart feltárt már de hiába...A tolvaj fideSS-maffia összetartó népség, nem hagynak senkit az út szélén ugye? Nincs itt semmi látnivaló. A rendőrség lezárja a nyomozást bűncselekmény hiányában??? Kinek a kezében van a rendőrség és az ügyészség? Csak nem a csakafideSS bűnszervezet alá tartoznak?
Ezodabasz
@Pegero: Naa akkor rajtad a sor! Mondj valami okosat! Itt minden rendben van, nem lop senki a kormány a népéért dolgozik, hogy mindenkinek jólegyen ugye seggfej? Remember: Kormánytagok/eskütétel...
Ezodabasz
@Pegero: A helyedben megpróbálnám, hátha megérti valaki a faszságaidat! Vannak itt mások is akik nagyon okosok. Hmmm???
A kérdésem már csak annyi, hogy mi a faszért irkálsz ide, ha nem tudod megindokolni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.