Orbán Viktor irodája és a PestiSrácok, valamint a PSTV szerkesztősége után a Megafon irodáját is megszentelte Bese Gergő atya – számoltunk be róla nemrég.

Meredekebb küldetést is bevállalna az atya, aki megáldotta a Megafont
Fotó: Facebook/Czuczor Gergely

Az atya a Mandinernek később arról beszélt, hogy 

akár Gyurcsány Ferenc otthonát is megáldaná, ha érkezne hozzá ilyen kérés.

"Én nem ítélkezem, nem az én dolgom ítélkezni. Nem tudhatom, hogy abban a házban, abban az irodában, ahova meghívnak, bűnös emberek élnek-e, dolgoznak-e".

Az én feladatom az isteni szeretet és az Ige közvetítése

– mondta a fideszes portál megkeresésére Bese Gergő plébános.

Az atya elmondta, minden meghívásnak eleget tesz, misszióként tekint ezekre az alkalmakra, és nem tesz különbséget ember és ember között.

Forrás: mandiner.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ha már bárányok nincsenek.a birkák is +felelnek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Én is tudnék ajánlani egy meredek küldetést az atya számára...
szép új világ
Most már tudom, hogy honnan ered a "szent szar" kifejezés.
Alfa
ez az "atya" a meleg pedofil kecskebaszó atyák sorába tartoznak...pénzért eladják az istenüket, becsületüke...de az nem is volt nekik...
ezek a bér keresztény-fasiszta barmok
Csizmás Kond
...azt mondják a rossz nyelvek amikor ennyi idióta bejegyzés jelenik meg egyhelyen, hogy ide összefújta a szél a balfaszbbjait...de szerintem aki majdnem naponta itt olvas az tudja hogy nem idefújta őket hanem valaki ide kötötte ki őket és ezért bégetnek itt kánonban. Az ilyen félnótások mindig szívügyüknek tekintik a buzivonulást, a buziházasságot, a kábszerfogyasztást, a kender szívást és minden kelekótya megnyilvánulást, de minden hagyományos és emberi szokásnak ellensíkítanak, szaroznak ocsmánykodnak mint akik disznóólban nevelkedtek...és a legsajnálatosabb hogy ők azok akik folyton azt hangoztatják, hogy mindenkit el kell fogadni holott pont ők azok akik az ilyen állati viselkedésükkel kizárnak minden mást aki nem hozzuk hasonló bűzlő szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.