Nem akárki látogatott a Megafon irodájába.

Megáldották a Megafon irodáját
Fotó: Facebook / Megafon

Orbán Viktor irodája és a PestiSrácok, valamint a PSTV szerkesztősége után a Megafon irodáját is megszentelte Bese Gergő atya – vette észre a Média1.hu.

Bese Gergő atya eljött hozzánk a Megafonba és megáldotta az irodát!

Az áldás a Fidesz propagandaüzeneteit közvetítő Megafon Cinematic Universe egyik legújabb szereplője, Ibolya Csenge Facebook-oldalán egy közös kép formájában lett dokumentálva – írja a 444.hu.

A korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is megáldották a Megafon irodáját vízkereszt alkalmából. Nálunk az idei év is a hagyományaink megvédésről és az értékeink melletti kiállásról fog szólni

- olvasható a Megafon közösségi oldalán.

Forrás: Média1, 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Megáldotta a tízparancsolat egyik, rájuk vonatkozó pontját: Ne hazudj és más becsületében kárt ne tégy!
Na, csak ennyit egy hazugságkedvelő egyházfiról és annak a korrupt , pénzéhes egyházáról., amely mások vagyonát kívánja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Amúgy hagyományosan a ház megáldása után kapta meg a katolikus pap az őt egész évben támogató pénzalamizsnát. Kiváncsi lennék rá, hogy Bese Gergely atya ezekért a Mestert megszégyenítő cselekedeteiért vajon mennyit kapott? Bár az még jobban érdekelne, hogyan számol el a saját lelkiismeretével? Ha van neki még olyan…."
varosikurir.hu/bese-gergely-atya-beindult-megafon/
Horizont
hahahahahahahaha nem bírom abbahagyni a röhögést...ezek a hatalom seggnyalói szép pénzeket kapnak érte.
Ezodabasz
Csuhások maskarások térdre 0rbán királyotok előtt! Nem kap jutifalatot aki ellenkezik!:))))
Ezodabasz
@colibri: ma, 09:06 Ezer éves(vagy régebbi?) ez a szinjáték. Kicsi országunk egy kis szinpad, ahol 8 millió ember a közönség/ (vagy közösség?). A 135 bátor és a sleppje a főszereplők. A fideSS-konda VIP jegyet kap, a többieknek meg kötelező a jegyvásárlás. Így van ez a "nagyvilágban" is a nagy színpadon.
Immár a nyolcmilliárd ember nagyrésze lázad az embertelen kizsákmányolás és a saját zsebüket tömő politikusok, üzletemberek,bankok rabszolgatartók ellen. Normális emberek békében szeretnének élni.
Dr. Proktor
@simmering73: Bese atya cselekedete üdvös a jelenkori magyar katolikus egyház számára, ugyanis pénz beszél - egyház ugat... sok hithű és becsületes egyházfi őszinte bánatára...
Szinte már várom, hogy az álláshírdetésekre mikor jelentkeznek már kiugrott papok is, az egészségügyiek, pedagógusok mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.