Az LMP meg kívánja mutatni, hogy van másik politikai ajánlat Budapest irányítására, ehhez olyan jelöltet keres, akiről nem a párthovatartozása "ugrik be" az embereknek - erről Ungár Péter társelnök beszélt az LMP Budapest kongresszusán szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Péter, átvetted a fidesz semmitmondó , karaktergyilkolásra épülő kampányát.
Tisztázzzuk, Karácsony miben alkalmas, és miben kevésbé a főpolgármesteri posztra.
Gondolkodása, szellemisége nemcsak zöld, nemcsak baloldali, de pártokon átívelően tisztességes, nyitott, befogadó. Több szempontból megidézi a közvetlen demokrácia eszmeiségét, gyakorlatát, amit minden haladó társadalom jövőjének tartok.
Ha rajta múlna, mind a zöldítés, mind a szociális ellátás - benne a lakhatás állampolgári jogon történő biztosítása -, mind a közlekedés közelebb vinné Budapestet Bécshez.
Ami miatt mindez óriási akadályokba ütközik, lassítja vagy ellehetetleníti a programok megvalósulását, azt úgy hívják: fidesz és társai. Sajnos, úgy tűnik, Péter, hogy az LMP a társai között foglal helyet.
Az egyetlen, amit kifogásolok Gergely politikájában, az a simulékonyságként ható, mindenáron való egyezkedés igénye azokkal, akiket tunikán kéne billenteni.
Megnézném, Péter , te, ti hogyan teljesítenétek hasonló körülmények között, de ez csak elvi feltevés, mert kizárt, hogy valaha is esélyt adjak erre annak a pártnak, amely egyszer már nagy garral selsütötte, hogy lehet más a politika, de sem az önkormányzatokban, sem a Parlamentben nem lett méltó a nevében foglalt állításhoz, ígérethez.
Be kéne érned az Adriával, a politizálást pedig hagyd azokra, akik emberként fajsúlyosak.
Béla333
Petike 2026-ban a jelek szerint már a maffiózók csapatát fogja erősíteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.