Orbán Viktor fideszes miniszterelnök január 23-án magyarországi látogatásra hívta Ulf Kristersson svéd miniszterelnököt.

Orbánt mindenki előtt alázták meg a legutóbbi hazudozása miatt

Komoly ember már csak röhög ezeken, marad nekünk a Türk Tanács. Forrás: Youtube

Előzőleg kiderült, hogy Törökország is ratifikálta a svédek NATO-csatlakozási kérelmét, így a fideszes kormány maradt utoljára, pedig mindvégig azt állították, hogy nem ők lesznek az utolsók. A levél kézhezvétele után a svéd külügyminiszter, Tobias Billström odavetette Orbánéknak: nem lát okot arra, hogy Magyarországgal tárgyaljon Svédország NATO-csatlakozásáról. Azt is hozzátette, hogy

„Amit természetesen remélünk, az az, hogy Magyarország mielőbb ratifikálja a NATO-tagságot.”

Billström azt is megjegyezte, hogy a levél tartalma eltér Orbánnak a témában publikált Twitter-posztjától, ettől:

“Ma levélben hívtam meg magyarországi látogatásra Ulf Kristersson svéd miniszterelnököt, hogy Svédország NATO-csatlakozásról tárgyaljunk”. Most viszont kiderült, mit írt valójában Orbán. Ezt:

„Kedves miniszterelnök úr!

Európa válságok és bizonytalanságok korszaka előtt áll. Ennek a fényében országaink kapcsolatai – mind a bilaterális, mind a nemzetközi szervezetek tagjaiként ápolt kapcsolatok – egyre nagyobb fontosságúak.

Meggyőződésem, hogy Svédország és Magyarország közötti bármilyen politikai vagy biztonsági megállapodás alapjának az egymás iránt táplált, kölcsönösen erős bizalomnak kell lennie. A magyar kormány ennek szellemében javasolta a magyar országgyűlésnek, hogy ratifikálja Svédország NATO-csatlakozási kérését. A kölcsönös bizalom a parlamenti vitáink során is kiemelt szempont volt.

Úgy hiszem, hogy az intenzívebb politikai párbeszéd hozzájárulhat a kölcsönös bizalom megerősítéséhez országaink és intézményeink között, lehetővé téve, hogy tovább erősítsük politikai és biztonsági megállapodásainkat.

Mindezekre tekintettel meghívom Önt, hogy a legelső alkalmas időpontban látogasson el Magyarországra, hogy eszmét cserélhessünk minden közös ügyünkről, így az összetett bilaterális kapcsolatainkról, a biztonsági és védelmi politika terén várható jövőbeli együttműködésünkről és Magyarország közelgő soros elnökségéről az Európai Unió Tanácsában.

Üdvözlettel:

Orbán Viktor”

Mi, magyarok kíváncsian várjuk, hogy a svédek elkerülhetetlen NATO-csatlakozása után a „békepárti” fideszes agytröszt vajon honnan óhajt alkatrészt szerezni a Svédországtól drága pénzen beszerzett JAS-Gripen gyártmányú vadászrepülőgépeinkhez, mert a kínai meg az orosz nem lesz jó bele...

Forrás: 444, Propeller
Fotó: Youtube

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ad utolsó mondat: "Mi, magyarok kíváncsian várjuk, hogy a svédek elkerülhetetlen NATO-csatlakozása után a „békepárti” fideszes agytröszt vajon honnan óhajt alkatrészt szerezni a Svédországtól drága pénzen beszerzett JAS-Gripen gyártmányú vadászrepülőgépeinkhez, mert a kínai meg az orosz nem lesz jó bele..."
lásd Putyin barátjuk esetei az airbusokkal!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A kávéval kezdődött minden...! :)
izéke
Amúgy mióta szükséges legfelsőbb szintű találkozás egy tagfelvételhez? Nem emlékszem,hogy hasonló feltételeket szabtak volna máskor,másoknak...
Pusztai
@izéke: Na de megint saját magát köpi szemen a geczi!
aszonta: a képviselők nem szavazták meg, pedig ő nagyon akarta!
akkor mijafaszé is pont a geczinek kéne találkozni a svéd Melnökkel?
Nem pont a nemakaró képviselőkkel?
Hülye ellenzék ezt sem veszi észre!!
Nincs nap, hogy Holdról is látható magas labdát ne tudna lecsapni az ellenzék, de csak siránkoznak, mé is puha a szar minusz 20 fokban??
Kretén csürhe!
kulabombaafityiszre
Szopatják a kancigányt orrba-szájba.legalább szokja.Normális ember csak röhög ezeken a szerencsétlen ner csicskákon.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:03
Csicskáztatják a köcsög vezetőiteket,ti eszetlenek meg a csicskák fényképét puszilgatjátok,hogy a nemszennyező akkumulátor gyár által kibocsátott nem szennyező nehézfém rakódjon le a beledbe.
simmering73
@qunta: Na te féreg fidkány. Csak nem jön. A szopott fasz rossz oldalán áll a főnököd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.